Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de İşlevlerin Adını Klavye Kullanarak Hızlı Şekilde Yazmak

Excel'de İşlevlerin Adını Klavye Kullanarak Hızlı Şekilde Yazmak
07 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de İşlevlerin Adını Klavye Kullanarak Hızlı Şekilde Yazmak

Klavye İle Hızlıca Excel İşlevlerini Yazma

"Excel 2013: Sıfırdan Excel Öğrenin" eğitim setimizde, işlevleri hızlıca yazmanın püf noktalarını keşfedeceksiniz. Bu ders, Excel kullanan herkesin hayatını kolaylaştırabilir ve iş akışını hızlandırabilir. 

Tanışın: 'İşlevlerin Adını klavye kullanarak hızlı şekilde yazma'

Eğitim setimizdeki 'İşlevlerin Adını klavye kullanarak hızlı şekilde yazma' dersi, Excel'deki işlevlerin isimlerini klavyede kullanarak nasıl hızlı şekilde yazabileceğinizi detayları ile anlatır. Bu yeni bilgiyle, işlev isimlerini hatırlamakla uğraşmadan sadece klavyenizi kullanarak hızlı bir şekilde isimlerini yazabilirsiniz.

Excel Eğitimleri ile Bilgilerinizi Güçlendirin

Excel Eğitimlerimiz, bilgilerinizi güncelleyerek ve yeni yetenekler kazanmanızı sağlayarak sizi daha verimli ve işlevsel bir Excel kullanıcısı haline getirecek.

"Yıllık Üyelik" imkanlarımızdan faydalanarak Yıllık Üyelik avantajlarından yararlanabilir ve 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimizi takip edebilirsiniz. Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerimizle, size sunulan eğitim setlerini sınırsız şekilde izleyebilir ve kendi hızınızda öğrenebilirsiniz. İçerisinde çok sayıda ders bulunan bu setlerin hepsine bir seferde erişim hakkı kazanacaksınız.

En Başa Dön