Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel’de Makro Kodlarıyla Verimliliği Artırın

Excel’de Makro Kodlarıyla Verimliliği Artırın
17 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel’de Makro Kodlarıyla Verimliliği Artırın

Excel'de Makro Kodlarıyla Rutin İşlemlerinizi Otomatikleştirin

Yazılım ve bilişim dünyasında verimlilik, her zaman en çok aranan özelliklerdendir. Özellikle ofis içinde kullanılan programlarda işlem tekrarları ve uzun sürecek işler, çalışanların enerjisini ve zamanını alır. Bu işlemleri otomatikleştirmenin bir yolu da Excel içinde kullanılan makrolardır. 

Excel içinde bulunan bu İnteraktif Kod Düzenleme özelliği, sizin yerinize tekrarlanan işlemleri yapma yeteneğine sahiptir. Ancak, bunun onu etkin kullanabilmeniz için 'Excel Makrolar İle Çalışmak' eğitimlerine ihtiyacınız var. 

Excel'de Makrolar ile Çalışma

Makrolar, kökeni bilgisayar programlama olan bir kavramdır. Ancak, Excel Eğitimleri sayesinde kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan, bu özelliği etkin ve basit bir biçimde kullanmanız mümkün. 

Makro Kodlarına Müdahale Ederek, Değişiklik Yapmak

Makro özelliği sadece oluşturduğumuz eylemleri tekrar etmez, aynı zamanda bunları dilediğiniz gibi düzenleyebiliriz, bundan dolayı 'Makro kodlarına müdahale ederek, değişiklik yapmak' dersimizde bu konuya özellikle yer verilmiş.

Bu ve benzeri derslere ulaşabilmek için Vidoport'un Yıllık Üyelik planlarından birini tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem kendi kendinize öğrenme becerinizi geliştirebilir, hem de iş yaşamındaki verimliliğin merdivenlerini hızla tırmanabilirsiniz.

Vidoport'un eğitim setlerinde yer alan 'Excel' videolarıyla Excel'de makro kodları kullanan bir pro olabilirsiniz. Bu kapsamlı eğitim setlerimizle, hem kendinizi geliştirebilir hem de iş yerinizdeki işlemlerinizde kolaylık sağlayabilirsiniz. İşlerinizi hızlandırmak ve daha verimli hale getirmek için yıllık üyelik planımızı tercih edebilirsiniz. Bu üyelik ile her eğitim setimize tam erişim sağlamış olur ve potansiyelinizi maksimuma çıkarabilirsiniz. Hemen üye olun ve farkı hissedin!

En Başa Dön