Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Mantıksal İşlevler: 'EĞER' ve 'Dizi' Formülleriyle İşlemlerinizi Kolaylaştırın

Excel'de Mantıksal İşlevler: 'EĞER' ve 'Dizi' Formülleriyle İşlemlerinizi Kolaylaştırın
10 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Mantıksal İşlevler: 'EĞER' ve 'Dizi' Formülleriyle İşlemlerinizi Kolaylaştırın

Excel İle Mantıksal İşlem Gerçekleştirme: EĞER ve Dizi Formülleri

Bilgisayar dünyasının hızlı adımlarla ilerlediği bu çağda, iş hayatının vazgeçilmez parçalarından biri olan Excel, birçok işlemi kolaylaştırıcı formüllere sahiptir. 'EĞER ve Mantıksal Excel Formülleri' ve 'Dizi'ler ve ÇOKEĞERMAK - ÇOKEĞERMİN Formülleri' sıklıkla karşımıza çıkan bu formüller arasındadır.

EĞER ve Mantıksal Excel Formülleri

'EĞER ve Mantıksal Excel Formülleri' sayesinde, belirli bir koşula bağlı olarak sonuçları değiştirebilir veya özel hesaplamalar yapabiliriz. Basitçe ifade etmek gerekirse, bu formül bir koşulu sorgular ve bu koşul doğru ise belirttiğiniz işlemi gerçekleştirir.

Dizi'ler ve ÇOKEĞERMAK - ÇOKEĞERMİN Formülleri

'Dizi'ler ve ÇOKEĞERMAK - ÇOKEĞERMİN Formülleri' bir dizi veri üzerinde işlemler yapma imkanı sağlar. ÇOKEĞERMAK fonksiyonu belirtilen aralıkta veya dizide en büyük değeri tespit ederken, ÇOKEĞERMİN fonksiyonu en küçük değeri bulmaya yardımcı olur.

Bu ve daha farklı formülleri öğrenmek için Excel Eğitimlerine göz atabilirsiniz. Pratik bilgiler ve detaylı anlatımlarla Excel kullanmanın püf noktalarını çok daha hızlı kavrayabilirsiniz.

Excel'deki başarınızı artırmak ve bilgi birikiminizi genişletmek için Yıllık Üyeliklerimizi keşfedebilir, gelişmiş videolu eğitim setlerimize erişim ile kendinizi geliştirebilir ve kariyerinizde fark yaratabilirsiniz.

Vidoport'un sunduğu çeşitli Excel videolarını içeren eğitim setlerimizle Excel becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyelik seçeneğini tercih ederek hem satın aldığınız setlerin tamamına istediğiniz zaman erişebilir, hem de bu özel üyelik ile yeni eklenen tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim hakkı kazanabilirsiniz. İster yeni başlayan olun, ister deneyimli bir kullanıcı, Excel ile ilgili her seviyeye uygun eğitimlerimizle kendinizi geliştirebilirsiniz.
 

En Başa Dön