Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Hesaplanmış Alanlar İle Çalışmak: İleri Düzey Excel Eğitimleri Vidoport'ta

Hesaplanmış Alanlar İle Çalışmak: İleri Düzey Excel Eğitimleri Vidoport'ta
23 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Hesaplanmış Alanlar İle Çalışmak: İleri Düzey Excel Eğitimleri Vidoport'ta

İleri Düzey Excel Eğitimleri: Hesaplanmış Alanlar İle Çalışmak

Excel: İş Dünyasının Vazgeçilmezi

Yeni teknolojilere adaptasyon ve dijitalleşme süreci, iş dünyasını farklı bir boyuta getiriyor. İşletmelerin veri analizi ve raporlama gereksinimleri duyduğu araçlardan biri de Excel’dir. Öyle ki Excel, iş dünyasının vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Excel Eğitimlerine Genel Bakış

Vidoport olarak Excel Eğitimleri konusunda farklı seviyelerde kişilere hitap ediyoruz. İster öğrenmeye yeni başlıyor olun, ister ileri seviye konulara hakim olmak isteyin; sizin için uygun bir eğitim setimiz var. 

Özellikle, İleri Düzeye Excel Eğitimi (ENG) ve bu eğitim seti içerisinde yer alan 'Hesaplanmış Alanlar İle Çalışmak' dersine göz atmanızı öneriyoruz.

Vidoport Yıllık Üyelik Fırsatları

Vidoport, zengin eğitim setleri ile her zaman yanınızda. Özellikle Yıllık Üyelikler sayesinde, yıl boyunca erişim imkanına sahip olabilir, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Üstelik Excel videolarını içeren eğitim setlerine, Yıllık Üyelik ile daha ekonomik olarak sahip olabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerin satışlarından elde edilen geliri, daha kaliteli ve geniş kapsamlı eğitim setleri sunmak için kullanıyoruz. Yani Vidoport'a yaptığınız her yatırım, sizin ve diğer üyelerin eğitimine katkı sağlıyor.

En Başa Dön