Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Google Suit Kullanarak Google Dokumanları Nasıl E-Posta Olarak Gönderilir?

Google Suit Kullanarak Google Dokumanları Nasıl E-Posta Olarak Gönderilir?
08 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Google Suit Kullanarak Google Dokumanları Nasıl E-Posta Olarak Gönderilir?

Google Suit'le Google Dokümanları Nasıl E-Posta Olarak Gönderilir?

Bilgi çağında hızlı ve etkili bir şekilde dijital ortamda çalışabilmek adına birçok program ve uygulama öğrenmek zorunda kalıyoruz. Bu öğrenme sürecinde Google'ın öncülüğünde dünyaya sunulan Google Suit hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor.

Google Suit Nedir?

Google Suit, bir ofis suite'i olarak gerçek zamanlı olarak Google Drive, Gmail, Google Görevler, Google Takvim, Google Docs, Google Sheets, Google Slides gibi çeşitli servisler sunmaktadır. Google Suit hızlı, etkili ve verimli olabilmeniz için ihtiyacınız olan tüm ofis araçlarını bir arada sunar. Biz de Vidoport şirketi olarak bu konuda çeşitli Google Suit Eğitimleri hazırladık.

Google Dokumanları E-Posta Olarak Gönderme

Google Dokumanlar ile çalışırken, paylaştığınız ya da birlikte çalıştığınız kişilere dokümanlarınızı e-posta üzerinden gönderebilirsiniz. Google Dokumanları E-Posta Olarak Göndermek konusunda ücretsiz ve anlaşılır bir eğitim hazırladık. Bu eğitimin detaylarına ve içeriğine Google Drive ve Google Suit Eğitimleri'nde ulaşabilirsiniz.

Yıllık Üyelikler ile tüm bu eğitimlerimize ve diğer tüm eğitim setlerimize erişim sağlayabilirsiniz. Üyelik ücretlerimiz ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerin, Google Suit videolarını içeren eğitim setlerimize erişimi üzerinden değerli bir yatırım olduğunu vurgulayacağız. Yıllık Üyelikler sayesinde, kullanıcılarımızın bu tür eğitimlere daha hızlı ve kolay erişim sağlayarak bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacağız. Detaylı bilgi ve üyelik için buraya tıklayabilirsiniz.

En Başa Dön