Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de MATCH İşlevinin Vlookup İşlevi İle Etkili Kullanımı

Excel'de MATCH İşlevinin Vlookup İşlevi İle Etkili Kullanımı
28 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de MATCH İşlevinin Vlookup İşlevi İle Etkili Kullanımı

Excel'de MATCH İşlevinin Vlookup İşlevi İle Etkili Kullanımı

Excel'in becerikli ve güçlü fonksiyonlarından Vlookup ve MATCH, veri analizi yapmanın yanı sıra, verilerinizin sorgulanması ve özetlenmesi gibi işlemleri basitleştirme kapasitesine sahiptir. Bu fonksiyonların birlikte kullanımını hızla öğrenebileceğiniz bir ders olan Excel'de Vlookup işlevinde MATCH işlevinin Kullanımı dersimizde, bu işlemleri nasıl başarılı bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi öğreneceksiniz.

A'dan Z'ye Excel Eğitimleri

Vidoport'ta, Excel ile gerçekleştireceğiniz her tür, bütün seviyelerde işlemi sıkıntısız bir şekilde öğrenebilirsiniz. Elimizdeki 'Excel İşlevleri ve Ortak Kullanımları - [ENG]' isimli eğitim setimiz dahil olmak üzere birçok Excel Eğitimleri var.

Vidoport Yıllık Üyeliklerle Daima Bir Adım Önde Olun

Vidoport'un Yıllık Üyelikleri ile her zaman en güncel ve en yüksek kalitedeki eğitimlere öncelikli ve sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca, 'Excel' videolarımızı içeren eğitim setlerimize de tam erişim hakkı elde edersiniz. Yıllık üyelikler ile kendinizi ve hizmetlerinizi geliştirmek için her zaman doğru ve güvenilir bir kaynağınız olacak.

Excel'de uzmanlaşmak ve kariyerinizi bir üst seviyeye taşımak için her zaman bizi tercih edin.

Excel videolarımızı içeren eğitim setlerimizi tanıtmak ve bu eğitimlerimizin satışlarını arttırmak için yıllık üyeliklerimizin satışını artırmayı hedeflemekteyiz. Vidoport'ta, Yıllık Üyelik sağlayan üyelerimiz, bir yıl boyunca sınırsız erişim hakkına sahip oluyorlar. Bu şekilde Excel videolarından PowerPoint eğitimlerine, SQL'den Muhasebe eğitimlerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan tüm eğitimlere erişim sağlıyorlar. Kendi alanında kaliteli ve sürekli güncellenen eğitimlerle siz de kariyerinizi ve kişisel gelişiminizi bir adım öteye taşıyın. 
 

En Başa Dön