Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel VBA (Makro) Programlama Yapmak ve Sumifs Kullanımının Faydaları

Excel VBA (Makro) Programlama Yapmak ve Sumifs Kullanımının Faydaları
28 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel VBA (Makro) Programlama Yapmak ve Sumifs Kullanımının Faydaları

Excel VBA'da Sumifs Kullanımının Faydaları ve Vidoport'un Sunabileceği Eğitim Setleri

Merhaba değerli okuyucular, eğitim veren firmamız Vidoport'a hoş geldiniz. Bugün sizlere oldukça özel bir konu hakkında bilgi vereceğim. Konumuz, Excel kullanıcılarının sıklıkla karşılaştığı bir konu olan 'Excel VBA'da Sumifs kullanımı' ile alakalı ayrıntılar olacak. 

Excel VBA (Makro) Programlama Yapmak

Herkesin iş hayatında karşılaştığı zorlu işlemlerden biri olan Excel hesaplamalarını Excel VBA (Makro) Programlama Yapmak eğitim setimiz ile kolaylaştıracağız. 

"Excel VBA'da Sumifs Kullanımı" ve Detayları

'Excel VBA'da Sumifs kullanımı' dersimizde, bu komplike işlemi nasıl daha basit ve akıcı bir şekilde uygulayabileceğinizi öğreteceğiz. Bu ders, Excel Eğitimleri setimiz dahilindedir. 

Vidoport olarak sizlere sadece Excel değil, ayrıca Muhasebe, PowerPoint, SQL, Word gibi çeşitli konularda da eğitimler sunmaktayız. Hem bireysel hem de kurumsal ihtiyaçlara yönelik eğitim setlerimiz ile iş hayatınızı kolaylaştırmayı hedefliyoruz.

Eğitim setlerimiz ve daha fazla bilgi için Yıllık Üyelik seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz. Yıllık Üyelik ile sınırsız eğitime erişim sağlamış olacaksınız.

Excel videolarını içeren eğitim setlerimiz tüm Excel kullanıcılarının işlerini kolaylaştırmak amacıyla hazırlanmıştır. Sunmuş olduğumuz eğitim setlerinin satışlarını arttırmak ve böylece daha çok kullanıcıya ulaşmak için, Vidoport olarak Yıllık Üyeliklerimizin satışlarını arttırmayı hedefliyoruz. Bu sayede hem düzenli gelir elde etme imkanı buluyoruz, hem de daha çok kullanıcıya ulaşıp eğitimlerimizin kalitesini arttırıyoruz. Detaylar için tıklayın.
 

En Başa Dön