Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Metin Formülleri ile Tarih İşlemleri Masterclassı

Excel'de Metin Formülleri ile Tarih İşlemleri Masterclassı
08 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Metin Formülleri ile Tarih İşlemleri Masterclassı

Excel Metin Formülleri Eğitim Seti: METNEÇEVİR İşlevi ile Tarihlerin Gün ve Ay Değerlerini Bulmak

Gelişmiş Veri İşleme Yeteneklerinizi Öğrenin

Veri işleme ihtiyaçlarına uygun bir çözüm sunan Excel, dünyanın en yaygın kullanılan elektronik tablo programıdır. Tüm bu işlemleri daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilmenizi sağlayan çeşitli formüllere sahiptir.

Excel Metin Formülleri Eğitim Seti

Vidoport, bu yazılımdaki yeteneklerinizi geliştirmek için çeşitli Excel Eğitimleri sunar. Ayrıca 'Excel Metin Formülleri' derslerimizde yer alan Excel Metin Formüllerini öğrenmek ve geliştirmek derslere katılabilirsiniz.

Ayrıca, formülleri anlamanıza ve doğru şekilde kullanmanıza yardımcı olacak özel dersler de mevcuttur. Örneğin, 'METNEÇEVİR İşlevi ile tarihlerin gün ve ay değerlerini bulmak' başlıklı dersimiz, tarih verilerinde arama ve dönüştürme yeteneklerinizi artıracaktır. Bu dersi ve daha fazlasını buradan bulabilirsiniz.

Vidoport'taki yıllık üyelikler, en iyi fiyat avantajıyla tüm Excel eğitim setlerine erişim sağlar. Bu sayede Excel'deki yeteneklerinizi geliştirebilir, farklı veri tipleri ve işlevler üzerinde daha etkin olabilirsiniz. Yıllık Üyelikler hakkında daha fazla bilgi almak ve satın almak için tıklayınız

Vidoport olarak, 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimizi size sunuyoruz. Bu eğitim setlerimiz, yoğun iş yükünüzü hafifletecek ve veri işleme yeteneklerinizi geliştirecek mükemmel bir yol sunuyor. Vidoport'taki Yıllık Üyelik sizlere tüm Excel eğitimlerine tam erişim sağlar. Yıllık Üyeliklerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve satın almak için https://vidoport.com/uyelik-ucretleri adresini ziyaret edin. Kendinizi geliştirin, daha fazla öğrenin ve daha verimli olun. Bu yüzden beklemeyin, yıllık üyeliğinizi bugün alın ve öğrenmeye başlayın!

En Başa Dön