Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Pivot Tablo ile Verileri Ayırma Teknikleri: MAC için İleri Düzey Excel Eğitimleri

Excel'de Pivot Tablo ile Verileri Ayırma Teknikleri: MAC için İleri Düzey Excel Eğitimleri
27 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Pivot Tablo ile Verileri Ayırma Teknikleri: MAC için İleri Düzey Excel Eğitimleri

Excel Eğitimleri: İş Dünyası için Bir Zorunluluk

İş dünyasında veri analiz ve raporlama, günümüz koşullarında şirketlerin başarısı için önemli bir yer tutmaktadır. Bu noktada, Excel gibi bir araç, kullanıcılarına büyük kolaylık sağlar. İş dünyasında, verilerin düzenli bir şekilde analiz edilmesi ve yorumlanması, verinin sadece bir sayı olmaktan çıkıp değerli bir bilgiye dönüşmesini sağlar. Bu yüzden Excel'in gücünden faydalanmak ve bu aracı etkin bir şekilde kullanabilmek çok önemlidir.

MAC için Excel : Sıfırdan İleri Düzeye Excel Öğrenin

Excel'i etkin bir şekilde kullanmak için geliştirdiğimiz bu eğitim seti ile sıfırdan ileri düzeye değin birçok konuyu öğrenebilirsiniz. Veri analizi, formül kullanımı, grafikler ve tablolar oluşturma, veri yönetimi ve daha pek çok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Pivot Tablo'da verileri ayrı sayfalara dağıtmak

Eğitim setimizde yer alan bu ders ile Pivot tabelaları kullanarak verileri ayrı sayfalara nasıl dağıtacağınızı öğrenebilirsiniz. Veri analizi yaparken büyük miktarlarda veri ile uğraşırken, Pivot Tablolar hayat kurtarıcı olabilir. 

Yıllık Üyelik seçeneğimiz ile tüm Excel Eğitimleri setlerimize ve diğer eğitimlerimize erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık üyelik ile eğitim setlerimizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebilir, bilgi ve becerilerinizi artırabilirsiniz. Bu sayede satış yönetimi, maliyet hesaplama, tahminleme, proje yönetimi, veri analizi gibi konulara hakim olabilirsiniz.

En Başa Dön