Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Raporlama: Adım Adım Dashboard Oluşturma ve Selection Change Tekniği

Excel'de Raporlama: Adım Adım Dashboard Oluşturma ve Selection Change Tekniği
25 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Raporlama: Adım Adım Dashboard Oluşturma ve Selection Change Tekniği

Veri Analizi ve Raporlama İçin Excel

İş dünyası her geçen gün daha karmaşık hale gelirken, verilere dayalı kararlar almanın önemi de artıyor. Bu nedenle, analiz ve raporlama araçlarına olan talep de her geçen gün artıyor. Bu araçların başında Excel geliyor. 

Excel Eğitimleri

Excel kullanmayı öğrenmek isteyenler için Excel Eğitimleri'ni öneriyoruz. 'Excel ile Adım Adım Dashboard Rapor Oluşturmak' ve 'Selection Change İle Koşullu Biçimlendirme Yapılması' gibi derslerimizle, Excel'de veri analizi ve raporlama konusunda bilgilerinizi geliştirebilirsiniz.

Excel: Raporlama ve Analiz

Excel ile Adım Adım Dashboard Rapor Oluşturmak kursu, Excel kullanarak etkili bir şekilde veri analizi ve raporlama yapmanın en etkili yollarından birini gösterir. İster bir iş analizi yapmayı planlıyor olun, ister bir projenin durumunu raporlamayı, Excel dashboards, işinizi kolaylaştıracak bir araçtır. Kurs ayrıca, Selection Change İle Koşullu Biçimlendirme Yapılması isimli bir dersi içerir. Bu teknik, veri tablolarını otomatik olarak formatlamak ve analiz etmek için özellikle yararlıdır.

Vidoport olarak Yıllık Üyeliklerimizle, Excel dâhil olmak üzere bir çok eğitim setine sınırsız erişim sunmaktayız. Bu eğitim setlerine üye olduğunuzda, iş hayatındaki veri analizi ve raporlama süreçlerini çözmenize yardımcı olacak araçları öğreneceksiniz.

En Başa Dön