Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel’de Uzmansızınlığına Desen Duvarı İndirin: Rakamlara İstediğiniz Kadar Sıfır Koyun!

Excel’de Uzmansızınlığına Desen Duvarı İndirin: Rakamlara İstediğiniz Kadar Sıfır Koyun!
22 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel’de Uzmansızınlığına Desen Duvarı İndirin: Rakamlara İstediğiniz Kadar Sıfır Koyun!

Excel'in İş Dünyasındaki Önemi ne Olabilir ki?

İş Dünyasında Excel Kullanımının Önemi

Çalışma hayatında verinin önemini kimse inkar edemez. Veri analizi ve işlemesi için ise Excel kapısından girilmezse, ters yönde bir köy bulunmaz! Tabloların, formüllerin ve işlevlerin dünyası olan Excel, her iş kolunda verinin öz, istatistiksel ve görsel sunumları için vazgeçilmez bir araç.

Excel'de Rakamların Başına İstediğiniz Kadar Sıfır Koyun!

Excel öğrenirken, hayal bile edemeyeceğiniz kadar pratik özelliklerle tanışacaksınız. İşte bu özelliklerden biri, 'Rakamların başına istediğiniz kadar sıfır koyma' görevi! Rakamların başına istediğiniz kadar sıfır koyma'ı ne zaman kullanacağınızı bilmiyorsunuz? Hemen açıklayalım. 

Sıfır eklemek istediğiniz kolonu seçin ve sağa tıklayın. Sıfır eklemek için standartları hemen özelleştir! Genellikle ürün kodları veya telefon numaraları girerken kullanışlı bir hile. İnanın, hayatınızı kolaylaştırıyor!

Vidoport olarak, Excel'e yeni başlayan veya mevcut bilgilerini derinleştirmek isteyen herkes için 'Excel Eğitimleri'ni  hazırladık. Özellikle tablolarda veri işleme ve analizi konusunda uygulamalı eğitimler veriyoruz. Ayrıca, Excel'de Ustalaşın: Excel'in İpuçları ve Püf Noktaları adlı eğitim setimizle Excel becerilerinizi ilerletmek için en iyi ipuçlarını ve püf noktaları paylaşıyoruz.

Yıllık Üyeliklerle daha fazla eğitim alabilir ve bu eğitimlere daha hızlı ve kolay erişebilirsiniz. Ayrıca, Yıllık Üyeliklerimiz, Excel'den SQL'ye, Word'den PowerPoint'e tüm eğitimlerimizi içermektedir. Şimdi, Yıllık Üyelik edinerek eğitimlerimize erişme fırsatını kaçırmayın!

Verileri belli bir sırayla sunabilmeniz için 'Excel'de Ustalaşın: Excel'in İpuçları ve Püf Noktaları' eğitim setine göz atabilirsiniz. Bol bol Excel öğrenmeye ve egzersiz yapmaya ne dersiniz? Sizi https://vidoport.com/excel-kisayollari-puf-noktaları adresinde bekliyoruz!

En Başa Dön