Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de Yapıştırma İşlemi Sırasında Sütun Genişliğini Nasıl Koruruz?

Excel'de Yapıştırma İşlemi Sırasında Sütun Genişliğini Nasıl Koruruz?
03 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de Yapıştırma İşlemi Sırasında Sütun Genişliğini Nasıl Koruruz?

Excel Kullanırken Sütun Genişliğinizi Yapıştırmalarınızda Nasıl Korursunuz?

Merhaba sevgili okuyucularım, bugün sizlere çalıştığım eğitim platformu "Vidoport" üzerinde bulunan ve Excel kullanıcıları için hayati öneme sahip bir dersi ele alacağız.

Excel'de Sütun Genişliklerini Yapıştırma İşlemi Sırasında Koruma

Bildiğiniz üzere, çoğu zaman Excel üzerinde çalışırken veri aktarımını kolaylaştırmak için kopyalama ve yapıştırma işlemi kullanırız. Ancak bu işlem sırasında sütun genişliklerinin değişmesi, verinin düzeni ve görselliği üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. İşte tam da bu noktada "Yapıştırma işlemi yaptığınızda sütun genişliklerini korumak" konusu devreye giriyor.

Excel Öğrenme Başlamak - [ENG] Eğitim Seti

Bu ders, "Excel Öğrenme Başlamak - [ENG]" eğitim setimizin bir parçasıdır. Bu eğitim setinde sadece bu konuyu değil, birçok farklı ve sizin için değerli olabilecek Excel konularını bulabilirsiniz. Eğer hala Excel Eğitimleri nizi tamamlamadıysanız, size bu eğitim setini öneriyorum.

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyelikler  hem bu eğitimin hem de özgün ve kaliteli eğitim setlerimizin tümünü size sunar. Daha geniş bir perspektiften bakabilmeniz ve kariyerinize değer katabilmeniz için size sürekli yeni ve profesyonel eğitim setleri sunuyoruz.

Yıllık Üyelikler ile size sunduğumuz eğitim setlerimizde; Excel'den SQl'e, PowerPoint'ten Word'e kadar birçok önemli ve kariyerinizi geliştirecek olan eğitimler bulunmaktadır. Kendinizi geliştirmek ve kariyerinize değer katmak için Yıllık Üyelikler 'i tercih edebilirsiniz.

En Başa Dön