Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Yüzde Hesaplama,

Excel Yüzde Hesaplama,
08 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Yüzde Hesaplama,

Excel'de Yüzde Hesaplama Değişim ve Dağılım Bulma İşlemleriyle İleri Seviye Becerilerinizi Artırın

Excel Alanında Becerilerinizi Artırın: Yüzde Hesaplamalarda Uzmanlaşın.

Excel konusunda ileri seviye bir yeteneğe sahip olmak her zaman için iş dünyasında bir avantajdır. Bu nedenle, Excel Eğitimleri kapsamında 'Excel'de Yüzde Değişimi bulma, Yüzde Dağılım Bulma İşlemleri' eğitimine yer veriyoruz.

A'dan Z'ye İleri Düzey Excel Eğitimi Excel'de Uzmanlaşın

A'dan Z'ye İleri Düzey Excel Eğitim setimi ile veri analitiği sürecinde karşımıza çıkan bazı karışık durumlar üzerinde daha rahat çalışabiliriz. Excel'de Yüzdelik Değişimi, Yüzdelik Dağılımı ve Hedef Gerçekleştirme Yüzdelerini bulma gibi yüzde hesaplama işlemlerini anlattığımız eğitim videosu 'Excel'de Yüzde Değişim, Dağılım Bulma İşlemleri' kapsamında verilen örnekler ve çözümler, günlük yaşantınızda karşılaştığınız durumları çözmenizde size yardımcı olacaktır.

% Değişim: İki fiyat arasındaki değişim, çalışan sayıları arasındaki değişim, stokların aylık değişimi, kasa durumundaki değişim gibi alanlarda kullanılır. 

% Dağılım: Cironun Carilere dağılımı, Personelin Kıdem, Yaş, Cinsiyet Dağılımı gibi alanlarda kullanılır. 

Hedef Gerçekleştirme %'si ise, satışların hedefi tutma oranları, üretim hedeflerinin tutup tutmadığını görme gibi durumlarda kullanılır.

Yüzde hesaplama eğitim videomuz ile aşağıdaki resim olduğu farklı yüzde hesaplamaları yapabilirsiniz.

Veri analitiği sektöründeki yeteneklerinizi geliştirme ve Excel’e olan hakimiyetinizi güçlendirme konusunda size yardımcı olabilmek için Vidoport olarak çeşitli eğitim setlerimizi sunuyoruz. Eğitim setlerimizden en çok ilgi görenlerden biri olan Excel Eğitimleri sayesinde, analitik yeteneklerinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz.

Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerimiz ile Excel videolarını içeren eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilir ve diğer eğitim setlerimizin de keyfini çıkarabilirsiniz. Yıllık Üyelik aynı zamanda sizlere, son trendlere uygun eğitim setlerimizle güncel kalma fırsatını da sunmaktadır. Eğitiminizi Vidoport güvencesiyle, hiçbir kısıtlama olmaksızın alabilirsiniz.

En Başa Dön