Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'deki Süper Bir Özellik: Metni Sütunlara Bölmek

Excel'deki Süper Bir Özellik: Metni Sütunlara Bölmek
14 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'deki Süper Bir Özellik: Metni Sütunlara Bölmek

Excel Metni Sütunlara Bölme Dersi

Dijital dünyada veri işleme ve analizine katkı sağlayan en önemli araçlardan birisi herkesin bildiği gibi Excel’dir. İster iş hayatında ister öğrenci olun, Excel bilgisi neredeyse her alanda büyük bir avantaj sağlar. Peki, verilerimizi daha organize ve anlaşılır bir şekilde görmemizi sağlayan 'Metni Sütunlara Bölme' özelliği hakkında ne kadar bilgiye sahipiz?

'Excel'de Metni Sütunlara Bölmek' Özelliği Neden Önemli?

Veri analizi ve raporlama yazılımı olan Excel, veri manipülasyonu konusunda bizlere son derece esnek seçenekler sunar. Bu seçeneklerden biri de 'Excel'de Metni Sütunlara Bölmek' özelliğidir. Bu özellik sayesinde, Excel içerisinde yer alan geniş veri bloklarını ayrı ayrı sütunlara kolayca bölebiliriz.

'Metni Sütunlara Bölmek' Eğitimi ile Excel'de Ustalaşın

Vidoport’un sunmuş olduğu Excel 2013: Giriş-Orta-İleri Düzey Excel eğitim seti İçerisinde yer alan 'Excel'de Metni Sütunlara Bölmek' dersi sayesinde, bu inanılmaz işlevselliği gözler önüne seriyor ve Excel'deki ustalığınızı bir seviye daha artırıyor. Excel Eğitimleri kategorisi altında yenilikçi ve etkili birçok ders bulacaksınız..

Vidoport, sadece Excel öğrenmekle kalmayıp, Muhasebe, PowerPoint, SQL, Word gibi birçok farklı alanda da bilgi sahibi olmak için geniş bir eğitim yelpazesi sunar. Bu avantajlı Yıllık Üyelikler ile bilginizi genişletme ve kariyerinizi geliştirme şansına sahip olacaksınız! 

Vidoport'un sunduğu eğitim setlerinden biri olan 'Excel' ile ilgili birçok konu içerikli videolarımız mevcut. Bu videoları izleyerek Excel konusundaki bilginizi arttırabilir veya sıfırdan başlayabilirsiniz. Vidoport üzerindeki Yıllık Üyeliklerimiz bu eğitimlerden tam anlamıyla faydalanmanızı sağlıyor ve hizmet kalitemizin artmasına katkı sağlıyor. Katılım sağlayarak hem sizin hem de eğitim platformumuzun gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

En Başa Dön