Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Eğitimleriyle İş Analitikleri: Sorgular ve Power Query'ye Giriş

Excel Eğitimleriyle İş Analitikleri: Sorgular ve Power Query'ye Giriş
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Eğitimleriyle İş Analitikleri: Sorgular ve Power Query'ye Giriş

Excel Eğitimleri Nasıl İş Dünyasını Dönüştürüyor?

Excel'in İş Dünyası İçin Önemi

Excel dünya üzerinde en yaygın olarak kullanılan veri analizi ve raporlama aracıdır. Müşteri verileri, satış raporları, envanter değerleri gibi bir çok iş analitiği Excel ile yönetilmektedir. Excel'in bu verileri analiz ederek işletmelerin daha bilinçli kararlar almasına yardımcı olur.

Excel Öğrenmek ve İlerlemek İçin Nereden Başlamalı?

Excel Eğitimleri aracılığıyla belirli bir Excel bilgisine sahip olabilir ve bu bilgiyi ilerletmeye başlayabilirsiniz. Özellikle, Excel Sorgular ve Power Query eğitim seti ile sorguları ve gruplamaları kullanmayı öğrenip veri analizi yapabilirsiniz. Bu eğitim seti içinde yer alan Excel'de Sorgu Oluşturup, Gruplama Özelliğini Kullanmak dersi ile sorgu oluşturma ve gruplama yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Yıllık Üyelikler sayesinde Vidoport ile tüm eğitim setlerimize erişim sağlayabilir ve Excel videolarımızı izleyerek becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Artık yalnızca Excel değil tüm eğitimlerimizi izleme ve uygulama şansına sahipsiniz, bilginizi ve kariyerinizi yeni bir seviyeye taşıyın. Yıllık Üyelikler ayrıca ekonomik bir seçenektir çünkü her bir eğitim setini ayrı ayrı satın almaktan daha uygun fiyatlıdır.

En Başa Dön