Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Muhasebe Alanında BOBİ FRS ve Maden Kaynaklarının Değerlendirilmesi

Muhasebe Alanında BOBİ FRS ve Maden Kaynaklarının Değerlendirilmesi
20 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Muhasebe Alanında BOBİ FRS ve Maden Kaynaklarının Değerlendirilmesi

Muhasebe: İş Dünyasının Yıldızı

Muhasebenin iş dünyasında önemli bir yeri vardır. İşletmelerin finansal durumunu analiz etme, kar ve zarar hesaplamaları yapma, muhasebe kayıtlarını düzenleme ve finansal raporlama gibi birçok alanda kullanılan bir Muhasebe işlemleri, bir işletmenin sağlıklı bir şekilde işleyişini sürdürmesini sağlar.

BOBİ FRS: Finansal Raporlamanın Standartı

Finansal Raporlama Standardı (BOBİ FRS) bizim eğitim setimizde yer almaktadır. Finansal durum ve performansı ölçme, değerleme ve raporlama yöntemlerini öğrenmek isteyen herkes için oldukça değerli bir kaynaktır.

Maden Kaynaklarının Aranması ve Değerlendirilmesi

Maden Kaynaklarının Aranması ve Değerlendirilmesi dersi de eğitim setimizde yer alıyor. Bu ders, madencilik sektöründe kullanılan muhasebe ilke ve tekniklerini öğrenmek isteyenler için oldukça değerli olabilir.

Muhasebe Eğitimleri ile ilgili daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, Yıllık Üyeliklerimiz sayesinde Muhasebe eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelikle bir yıl boyunca dilediğiniz eğitimi dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

En Başa Dön