Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Formülleri Öğrenme ve İleri Excel Kullanımı Rehberi

Excel Formülleri Öğrenme ve İleri Excel Kullanımı Rehberi
04 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Formülleri Öğrenme ve İleri Excel Kullanımı Rehberi

Excel Formülleri Öğrenme Rehberi

Excel ve Günlük İş Yaşamında Rolü

Hayatımızdaki dijitalleşme ile birlikte, belirli görevleri hızla ve etkin bir şekilde gerçekleştirmenin önemine dair bilincimiz arttı. İş dünyasında, veri analizi ve raporlama gibi pek çok alanda en sık kullanılan yazılımlardan biri Excel olmuştur. İş akışlarınızı hızlandırmak ve verimliliği artırmak için Excel'in sunduğu fonksiyonların ve formüllerin bilincinde olmak gereklidir.

Excel Formülleri ve Kullanımını Öğrenme

'Excel Formülleri nasıl yazarız, Formül yazma ipuçları' adlı rehberimizde, Excel’de kullanılan çeşitli formülleri ve bunların nasıl kullanılacağını belirttik. Excel formüllerini kullanmayı ya da genel anlamda Excel kullanmayı öğrenirken, biraz zaman ve sabır gerektirir. Ancak, bir kez anladığınızda, tüm günlük işlerinizde sizin için büyük kolaylıklar sağlayacaktır.

Eğer hızlı bir başlangıç yapmak istiyorsanız, size 'Excel 2013: Giriş-Orta-İleri Düzey Excel' eğitim setimizi öneririm. Bu set, sizi temel seviyeden ileri düzeye kadar taşıyabilecek ve Excel’i tamamen kontrol etmenizi sağlayabilecek tüm bilgileri içerir. 

Excel Eğitimlerimiz

'Excel Eğitimleri' kategorimizde, Excel hakkında birçok ders içeriği ve rehber bulabilirsiniz. Bunlar, Excel’in tüm fonksiyonlarına hakim olmanızı sağlar. 

Vidoport'tan Yıllık Üyelik satın alarak hem 'Excel' videolarımızı hem de diğer tüm eğitim videolarımızı bir yıl boyunca sınırsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Böylece, iş yaşamınızda veya kişisel gelişiminizde size yardımcı olacak tüm eğitimlere erişme şansı yakalamış olursunuz. Hemen Yıllık Üyelik alın, tüm eğitimlerimizden yararlanın!

En Başa Dön