Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Büyük Veri Setlerinden Rapor Oluşturma: 3 Milyon Satır ve Fazlası

Excel ile Büyük Veri Setlerinden Rapor Oluşturma: 3 Milyon Satır ve Fazlası
10 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Büyük Veri Setlerinden Rapor Oluşturma: 3 Milyon Satır ve Fazlası

Excel İle Büyük Veri Setlerinden Raporlama

Excel'in İş Dünyasındaki Önemi

Excel, dünya genelinde organizasyonların veri analitiği, raporlama, bütçeleme ve tahminleme gibi birçok temel işlevini yerine getiren bir araçtır. Excel'in gücü, özellikle büyük boyuttaki veri setlerini işleyebilme yeteneğinden gelir, bu da kullanıcıların milyonlarca satır veriyi kolayca analiz etmelerini sağlar.

Excel'de Büyük Veri Setlerinden Rapor Oluşturma

3 milyon satırlık büyük bir veri setinden rapor oluşturmak gibi görülebileceğinden çok daha kolaydır. Önceki Excel Eğitimleri dizimiz aracılığıyla, veri setimizin nasıl yapılandırılacağına dair bir fikir edindik, şimdiyse Excel Sorgular ve Power Query üzerine daha da fazla detay öğrenmeye hazırız.

'Excel'de 3 Milyon satırdan fazla satırlık bir veriden nasıl rapor oluşturursunuz?' dersimizde, Power Query'nin Excel'deki yerini ve büyük veri setlerini nasıl yönetmeye yardımcı olduğunu öğreneceksiniz. Excel'in geniş yeteneklerinden ve derinlemesine analiz yeteneklerinden en iyi şekilde yararlanmak için Vidoport'un Yıllık Üyeliklerinden birine göz atmanızı öneririz. Yıllık Üyelik seçeneklerimizle, tüm Excel eğitim setlerimize anında erişim sağlarsınız.

En Başa Dön