Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile İnsan Kaynakları Uygulamaları

Excel ile İnsan Kaynakları Uygulamaları
31 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile İnsan Kaynakları Uygulamaları

Excel ile İnsan Kaynakları: Çalışanların İzin Tablosunu Oluşturma Rehberi

Günümüz İş dünyasında, Excel'in önemi ve kullanım alanları bir hayli genişlemiştir. Özellikle İnsan Kaynakları departmanlarında, çalışanların izin takibini düzenli ve etkili bir şekilde yapabilme yeteneği, iş süreçlerinin verimliliği ve akıcılığı açısından hayati öneme sahip olmuştur.

Excel İle İnsan Kaynakları Uygulamaları

Bu noktada Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları eğitim setimiz devreye girecek. Bu eğitim seti, sizlere Excel'in İnsan Kaynakları ile ilgili birçok farklı uygulamasını adım adım gösterecektir.

Excel'de Çalışanlarınızın detaylı saatlik izin tablosu oluşturmak

Eğitim setimizde yer alan 'Excel'de Çalışanlarınızın detaylı saatlik izin tablosu oluşturmak' dersi ile ilgili kısmı özellikle vurgulamak istemekteyim. Bu ders, İnsan Kaynakları departmanının en temel gerekliliklerinden biri olan izin tablosu oluşturma işlemini, Excel'deki pratik yöntemlerle adım adım göstermektedir.

Bu yüzden, İnsan Kaynakları departmanlarına yönelik Excel Eğitimleri setimiz, bu gerekliliğin etkili bir biçimde karşılanabilmesi için ideal bir seçenektir.

Ve tabii ki, bu eğitim setlerimizin hepsine ve daha fazlasına Vidoport’un Yıllık Üyelik paketi ile sahip olabilirsiniz. Yıllık Üyelikle birbirinden değerli eğitim setlerimize, bir yıl boyunca istediğiniz zaman erişim sağlayabilir ve kendi gelişiminizi şekillendirebilirsiniz. Eğitime ve kişisel gelişime yapılan her yatırım, gelecekteki başarıya ve ilerlemeye doğru atılan en güçlü adımların başında gelmektedir.

Dilerseniz hemen Yıllık Üyeliğinizi satın alabilir ve Excel’in gücünü keşfetmeye başlayabilirsiniz.
 

En Başa Dön