Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel İle Mesai Saati Hesaplama: İnsan Kaynakları Uygulamaları

Excel İle Mesai Saati Hesaplama: İnsan Kaynakları Uygulamaları
23 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel İle Mesai Saati Hesaplama: İnsan Kaynakları Uygulamaları

'Excel' ile İnsan Kaynakları Uygulamaları: Mesai Süresi Hesaplama

Bugün biraz Excel konuşalım ve onun iş hayatında ne kadar büyük bir yardımcı olduğunu anlayalım. Gelin, bu yazımızda da 'Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları' eğitim setinden yani 'Excel'de toplam mesai saatinin kaç gün ve saat yaptığını bulmak' dersimizden bahsedelim. 

Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları

Bu eğitim seti, iş dünyasında kullanılan Excel’in insan kaynakları alanında nasıl kullanıldığını detaylarıylabirlikte öğretiyor. 'Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları' eğitim setinin en popüler derslerinden biri olan 'Excel'de toplam mesai saatinin kaç gün ve saat yaptığını bulmak' dersinde, çalışanların mesai saatlerini otomatik olarak hesaplayabileceğiniz bir yöntem öğretiliyor. 

Excel Eğitimleri ile Profesyonelleşin

Excel Eğitimleri kategorimizde yer alan tüm başlıklar, iş hayatındaki veri işleme, analiz ve raporlama gibi konularda size yardımcı olmak için tasarlandı. 'Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları' dersimizden 'Excel'de toplam mesai saatinin kaç gün ve saat yaptığını bulmak' örneğinde olduğu gibi, bir yandan işyerinizdeki işlerinizi kolaylaştırırken diğer yandan da Excel becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Vidoport olarak, geniş kapsamlı 'Excel' videolarını içeren eğitim setlerimiz ile size Excel’in sunduğu tüm avantajları sunuyoruz. İster bireysel ister kurumsal, ihtiyaç duyduğunuz tüm konuları kapsayan Excel Eğitimleri ile verimliliğinizi artırabilir, iş süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz. 

Taahhüt dışında bir seçenek mi arıyorsunuz? O zaman Yıllık Üyelik planımız tam size göre olabilir. Yıllık Üyelik ile eğitim setlerimize istediğiniz an, istediğiniz yerden sınırsız erişim sağlayabilir, kendi öğrenme tempoda ilerleyebilirsiniz. Hemen Yıllık Üyelik alın, Excel'de profesyonelleşin!

En Başa Dön