Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Power BI'ı A'dan Z'ye Kullanmayı Öğrenin

Excel ile Power BI'ı A'dan Z'ye Kullanmayı Öğrenin
14 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Power BI'ı A'dan Z'ye Kullanmayı Öğrenin

Excel ve Power BI ile Muhasebe ve İş Tasarımlarını Optimize Etme

Bu günlerde, Excel sadece bir muhasebe ustası için değil, aynı zamanda bir veri analiz çağında olduğumuzdan tüm iş dünyası için hayati bir araç haline gelmiştir. İş dünyası, büyük verilerin ve veri analizinin öneminin arttığı bir çağda, Excel'deki çeşitli özellikler bu büyük verileri anlamlı bir şekilde organize etmek için kullanılmaktadır. 

Kullanıcı Dostu Eğitimler

Excel Eğitimleri aracılığıyla, eksiksiz bir veri analisti olmamış olsanız bile, Excel'le ilgili her özelliği anlamanızı sağlayacak kullanıcı dostu eğitimler sunmaktayız.

Power BI ve Excel'in Uyumu

Excel öğrenmek, aynı zamanda A'dan Z'ye Power BI Kullanımı hakkında bir bilgiye sahip olmak anlamına gelir. Power BI, Excel'de entegre bir şekilde çalışan bir analiz hizmetidir.

Measure (Ölçüt) Hesaplamalarını Bir Yerde Toplamak gibi özelliklerle, Power BI size tüm veri hesaplamalarınızı ve analizlerinizi bir yerde toplama yeteneği sunar. Bu, iş sürecini basitleştiren ve iş yönetimini daha verimli hale getiren önemli bir özelliktir.

Yıllık Üyeliklerimizi alarak, her iki hizmeti de öğrenmek için gereken tüm eğitimlere erişebilirsiniz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

 

En Başa Dön