Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel 2013 ile Pivot Tablolarla Çalışmayı ve Gruplama Özelliğini Öğrenin

Excel 2013 ile Pivot Tablolarla Çalışmayı ve Gruplama Özelliğini Öğrenin
08 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel 2013 ile Pivot Tablolarla Çalışmayı ve Gruplama Özelliğini Öğrenin

'Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' İle Kendi Veri Analizlerinizi Yaratın!

Excel dünyası, verilerle çalışmanızı sağlayacak birçok güçlü araçla dolu. Bunlardan biri de pivot tablolar. 'Excel 2013: Pivot Tablolar ile Çalışmak' eğitim setimizde detaylı olarak anlatılan pivot tablolar, karmaşık veri setlerini özelleşmiş yapılara dönüştürmenizi sağlar.

Pivot Tablolarla Veri Analizi

Excel pivot tabloları, büyük miktarda veriyi anlamlı ve özet forma dönüştürmek için mükemmeldir. Saniyeler içinde hemen hemen her türden analizi yapabilir ve sonuçları kolayca anlayabilirsiniz.

Gruplama Özelliği ve Grafikler

Pivot tabloların en güçlü özelliklerinden biri 'Gruplama özelliği ve grafikleri kullanmak' yeteneğidir. Bu özellik sayesinde, verilerinizi çeşitli biçimlerde gruplandırabilir ve görsel sunumlar oluşturabilirsiniz.

Bu bilgilerin ışığında, Vidoport'taki 'Excel Eğitimleri' ile Excel 2013 ve pivot tablo özelliklerini kapsamlı bir şekilde öğrenmek için daha fazla vakit kaybetmeyin!

Farklı bilgisayar bilimleri ve yazılım konulu eğitim setlerine erişmek için Vidoport'un Yıllık Üyelik seçeneğini tercih edebilirsiniz. Yıllık üyelerimiz tüm eğitim setlerimize erişebilir ve kendilerini geliştirebilirler. Ayrıcalıklı olun ve Excel eğitimlerimiz ile başarınızı artırın!

En Başa Dön