Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Veri Gruplaması: Sorgu Ekranları ve Power Query Eğitimi

Excel ile Veri Gruplaması: Sorgu Ekranları ve Power Query Eğitimi
15 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Veri Gruplaması: Sorgu Ekranları ve Power Query Eğitimi

Excel Sorgular ve Power Query

Excel Eğitimleri serimizden "Excel Sorgular ve Power Query" eğitim setimize katılarak Excel'deki sorgu oluşturma ve Power Query aracını etkin bir şekilde nasıl kullanılabileceğinin inceliklerini öğrenebilirsiniz. 

Sorgu Ekranları İle Sütunlardaki Verileri Satırlarda Gruplamak

Bu eğitimde, özellikle "Sorgu ekranları ile Sütunlardaki verileri Satırlarda gruplamak" dersimizde, kompleks veri kümeleri içerisinden alakalı verileri bulma ve onları işe yarar hale getirme tekniklerini öğreteceğiz.

Vidoport ile Excel Eğitimleri

Vidoport'ta, Excel ve diğer birçok konuda eğitimlerimizle sizlere iş hayatınızı kolaylaştıracak ve kariyerinizi geliştirecek becerileri kazandırmak için çalışıyoruz. Eğitimlerimizi almak ve bu bilgileri praktikte uygulayarak hızla harekete geçmek için, Yıllık Üyelik planlarımızı inceleyebilirsiniz. Bu sayede sadece Excel eğitimlerine değil, diğer tüm eğitimlere de yıl boyunca erişim sağlayabileceksiniz. Böylece kariyerinizi hızlandırmak için ihtiyacınız olan tüm bilgi ve becerileri edinebilirsiniz. 

Her türlü soru ve görüşünüz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Veri yönetimi ve analiz konularında yeni bilgi ve beceriler kazanmak için Vidoport'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Vidoport'un Yıllık Üyeliklerini tercih ederek Exceleğitim setlerimize ve diğer tüm eğitimlerimize 1 yıl boyunca erişim sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve kariyerinizi ilerletmek için her zaman güncel ve sertifikalı eğitimlerimizi tercih edin. Detaylı bilgi ve üyelik için tıklayınız.

En Başa Dön