Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel COUNT-COUNTA-COUNTROWS-COUNTBLANK Fonksiyonları

Excel COUNT-COUNTA-COUNTROWS-COUNTBLANK Fonksiyonları
15 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel COUNT-COUNTA-COUNTROWS-COUNTBLANK Fonksiyonları

A'dan Z'ye Excel İle Veri Analizi

Veri analizi, her sektörde önemli bir rol oynamaktadır ve Excel bu konuda vazgeçilmez bir araçtır. Bu blog yazımızda, Excel'de sıklıkla kullanılan ve veri analizinde size büyük kolaylık sağlayacak olan COUNT-COUNTA-COUNTROWS-COUNTBLANK Fonksiyonlarını Kullanmak üzerinde duracağız.

Excel Ve Veri Analizi

Veri analizi söz konusu olduğunda, Excel bir numaralı tercih olabilir. Ancak, Excel'in sağladığı bu kolaylıklardan faydalanabilmek için öncelikle temel Excel bilgisine sahip olmalı ve hangi fonksiyonların hangi durumda kullanılacağını bilmelisiniz. Bu konuda sizlere yardımcı olabilecek Excel Eğitimleri listemize göz atabilirsiniz.

'COUNT-COUNTA-COUNTROWS-COUNTBLANK Fonksiyonlarını Kullanmak'

Excel'deki COUNT serisi fonksiyonlar, veri setlerinde belirli hücreleri saymak için kullanılan çok yararlı araçlardır. COUNT fonksiyonları hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu güçlü fonksiyonları nasıl kullanacağınızı öğrenmek üzere 'A'dan Z'ye Power BI Kullanımı' eğitim setimize göz atabilirsiniz.

Vidoport'un sunmuş olduğu Yıllık Üyelik seçeneği ile tüm Excel videolarımıza ve daha fazlasına sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimizin detaylarına ve avantajlarına buradan ulaşabilirsiniz: Yıllık Üyelik.

En Başa Dön