Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Kapatılan Google Chrome Sekmelerini Geri Getirmek

Kapatılan Google Chrome Sekmelerini Geri Getirmek
06 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Kapatılan Google Chrome Sekmelerini Geri Getirmek

Internet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanım Kılavuzu - Google Chrome Sekmeleri

Merhaba! Bugün sizlere, Vidoport tarafından sunulan "Internet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı (Ücretsiz)" eğitim setimizde yer alan ve birçok kişinin sıklıkla faydalandığı bir özelliği anlatacağım: 'Google Chrome'da Kapattığınız bir sekmeyi nasıl geri açarsınız'.

Google Chrome Sekmeleri

Google Chrome, kullanıcılarına web'de hızlı ve güvenli bir deneyim sunmak adına birçok kullanıcı dostu özelliğe sahiptir. Doğru kullanıldığında, işlerinizi çok daha hızlı ve etkin bir şekilde yapmanızı sağlar.

Windows için Google Chrome

Windows işletim sistemi kullananlar için Google Chrome, oldukça kolay bir kullanıma sahip. Uygulamayı bir kez indirdikten sonra, menüler ve tuş kombinasyonlarıyla kolayca etkileşim kurabilirsiniz. 

'Google Chrome'da Kapattığınız bir sekmeyi nasıl geri açarsınız' dersimizde de bundan bahsettik. Dersimize Windows Eğitimleri kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Sonuç olarak, Google Chrome'un kullanımı basit bir dizi adım ve yararlı bilgi ile çok daha verimli hale gelir. 

Yıllık Üyeliklerimizle birlikte, birçok farklı eğitim setine erişim hakkı elde edersiniz. Bunlar arasında Windows videolarını içeren eğitim setlerimiz de bulunuyor. İlgileniyorsanız, Yıllık Üyelik sayfamızı ziyaret edin ve bu fırsatları kaçırmayın!

En Başa Dön