Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Outlook'ta E-Postaları Okundu Okunmadı Olarak İşaretleme

Microsoft Outlook'ta E-Postaları Okundu Okunmadı Olarak İşaretleme
06 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Outlook'ta E-Postaları Okundu Okunmadı Olarak İşaretleme

E-postaları Okundu Okunmadı Olarak İşaretlemek: Microsoft Outlook Eğitimleri

Microsoft Outlook, kişisel ve işletme kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayacak kadar esnek bir platformdur. Ancak çoğu kullanıcı Outlook'un tüm özelliklerini tam olarak bilmediği için onun özelliklerinden tam anlamıyla faydalanmaz. İşte burada Outlook Eğitimleri devreye giriyor.

Microsoft Outlook Kullanımı

A'dan Z'ye Microsoft Outlook Kullanımı eğitim setimiz, Outlook'u etkili bir biçimde kullanmanın tüm yollarını gösterir. Bu eğitim seti, yeni başlayanlar için başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar Outlook kullanma özelliklerini kapsar.

Outlook'ta E-postaları Okundu Okunmadı Olarak İşaretlemek

Bir başka önemli özellik ise E-postaları okundu okunmadı olarak işaretlemek. Bu özellik, çok sayıda e-posta alıyorsanız ve buna bağlı olarak organize olmayı zor buluyorsanız hayat kurtarıcı olabilir.

Microsoft Outlook ve diğer uygulamalar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, Vidoport'un Yıllık Üyeliğine buradan ulaşabilirsiniz. Yıllık üyeliğiniz ile Vidoport'un tüm eğitim setlerine sınırsız erişim elde edersiniz. Bu sayede, işinizde veya kişisel yaşamınızda daha üretken olabilirsiniz.

Vidoport'un çeşitli Outlook eğitim setlerine erişim sağlamak ve aynı zamanda Yıllık Üyeliğin diğer avantajlarından faydalanmak için, Yıllık Üyelik satın almayı düşünebilirsiniz. Bu sayede, verimliliğinizi arttıracak geniş kapsamlı eğitim videolarımıza ulaşma hakkına sahip olacaksınız.

En Başa Dön