Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Veri İşleme Sanatı: Tarih İşlemlerinde Ay Özelliğini Kullanmak

Excel ile Veri İşleme Sanatı: Tarih İşlemlerinde Ay Özelliğini Kullanmak
09 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Veri İşleme Sanatı: Tarih İşlemlerinde Ay Özelliğini Kullanmak

Excel ile Veri İşleme: Tarih İşlemlerinde Ay Özelliğinin Kullanılması

İş dünyasındaki profesyoneller tarafından en çok kullanıln araçlardan biri, veri analizi ve raporlama yetenekleri ile ünlü Excel ‘dir. Bu kullanıcı dostu araç, veri manipülasyonu ve görselleştirme için geniş çaplı özellikler sunar.

Neden Excel Öğrenmeli?

Hayati iş kararları genellikle verilere dayanır ve Excel, bu verileri çözümlemek ve yorumlamak için ideal bir araçtır. İyi eğitimli bir Excel kullanıcısı, veri merkezli karar verme sürecinde yer alabilir ve önemli katkılar sağlayabilir.

Excel Eğitimi ile Başarınıza Başarı Katın

VidoPort'taki Excel Eğitimleri ile Excel yeteneklerinizi yeni bir seviyeye taşıyabilirsiniz.

Bununla birlikte, günlük fonksiyonlardan çok daha fazlasını yapabilecek yetkinliktedir. Mesela 'Tarih işlemlerinde Ay Özelliğini Kullanmak' gibi özellikleri ile birlikte karşılaşacağınız -nasıl- sorunlarını çözebilirsiniz. Tüm bunlar için Excel Power Query Öğrenin setinde detaylar bulabilirsiniz.

VidoPort, Yıllık Üyelik ile herkesin hizzmetine açık bir hizmet sunmaktadır ki bu da Excel ve diğer tüm eğitimlerimize sınırsız erişim anlamına geliyor. Yıllık üyeliğimizle, Excel dâhil olmak üzere tüm eğitimlere bir yıl boyunca sınırsız erişim elde edersiniz. Bilgi ve becerilerinizi genişletmek için bu harika fırsattan yararlanın.

Sonuç olarak, Excel Eğitimlerimizden faydalanarak, işletme dünyasında ihtiyaç duyduğunuz bilgi ve beceri setine yatırım yapın. İş çözümleri konusunda bilgili ve yetenekli bireyler her zaman talep görmektedir.

En Başa Dön