Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Veri Organizasyonu Ve İleri Düzey Analizler

Excel ile Veri Organizasyonu Ve İleri Düzey Analizler
13 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Veri Organizasyonu Ve İleri Düzey Analizler

Excel ile Veri Organizasyonu Ve İleri Düzey Analizler

İş dünyasının hızla dijitalleştiği çağımızda, çeşitli yazılım ve araçların bilinmesi ve hakkında yetkinlik sahibi olunması bir hayli önem arz etmektedir. İşte burada Excel'in önemi bir kez daha su yüzüne çıkmaktadır. Excel, iş dünyasında veri analizlerinden, muhasebeye, raporlamadan, projelerin takibine kadar bir dizi konuda kullanılmaktadır. Excel sayesinde karmaşık verileri işlemek, raporlar oluşturmak ve etkili bilgi sunumlari yapabilmek mümkün olmaktadır.  

'A'dan Z'ye Power BI Kullanımı' Eğitim Seti

Veri organizasyon ve analiz araçlarından bahsedildiği sırada unutmamak gereken başka bir platform ise Power BI'dır. Bu platform ile Excel üzerinde yapılan işlemlerin çok daha ötesine geçilebilmekte ve büyük veri setlerinin analizleri kolaylaştırılmaktadır.  

Verileri Düzenlemek

Veri düzenlemek, 'A'dan Z'ye Power BI Kullanımı' eğitim setinin önemli parçalarından birisidir. Bu bölümde, verinin nasıl organize edildiği, düzgün tablo ve grafiklerin nasıl oluşturulduğu gibi konular işlenir. 

Vidoport olarak biz, bireylerin ve kurumların iş hayatında veri analiz araçlarına olan ihtiyaçlarını görmekteyiz. Bundan dolayı Excel Eğitimleri ve 'A'dan Z'ye Power BI Kullanımı' gibi eğitim setlerini oluşturduk. Bu eğitimler ile verinin ne kadar etkili bir şekilde kullanılabileceğini sizlere göstereceğiz. 

Yıllık Üyeliklerimiz ile bu eğitimlere daha kolay erişebilir ve kendinizi daha da geliştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız: Yıllık Üyelik.

 

En Başa Dön