Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

'Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları' Eğitim Seti

'Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları' Eğitim Seti
14 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

'Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları' Eğitim Seti

Excel ile İnsan Kaynakları Yönetiminin Kolaylaşması

Bilgi işlem ve iş dünyasının vazgeçilmez bir parçası olan Excel ile daha fazla beceri kazanmak artık mümkün. Vidoport'ta sunduğumuz 'Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları' eğitim setimizi inceleniz. Bu setimizle, Excel'de yıl bazında çalışan, ayrılan, emekli sayılarını bulmayı öğreneceksiniz.

Excel ile İK Yönetiminin Avantajları

Bir işyerinde İnsan Kaynakları departmanı, işe alım süreçleri, personel verimlilik değerlemesi, maaş ve bordro yönetimi gibi pek çok farklı alanda görev yapar. Excel ise bu görevlerin daha hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirilmesini sağlar.

Excel'de Yıl bazında Çalışan, Ayrılan, Emekli Sayılarını Bulmak

'Excel'de Yıl bazında çalışan, ayrılan, emekli sayılarını bulmak' dersimizde, bu eğitim seti içerisinde bulunan ve 'Excel Eğitimleri' serisinin merkezindeki bir konuyu detaylarıyla ele alıyoruz. Bu dersimizle, Excel'le çalışmalarınızı daha etkin ve verimli hale getireceğiz.

Vidoport’taki Yıllık Üyelikler ile eğitim setlerimize 1 yıl boyunca sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelik programımızda yer alan 'Excel İnsan Kaynakları Uygulamaları' eğitim setine ve daha pek çok eğitim setine sınırsız erişim fırsatını kaçırmayın. Üyelik ücretlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

En Başa Dön