Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Öğrenmek İçin İleri Excel Kitabı ve Vidoport Eğitimleri

Excel Öğrenmek İçin İleri Excel Kitabı ve Vidoport Eğitimleri
10 Mart, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Öğrenmek İçin İleri Excel Kitabı ve Vidoport Eğitimleri

Hata Değerlerini Yazdırma İşleminde Gizlemek

Excel'de hata değerlerini gizlemek sıkça karşılaşılan bir durumdur. Örneğin, formüllerle çalışırken hücrelerdeki hata değerlerini görmek istemeyebiliriz. Bunu yapmanın birkaç yolu vardır. Birincisi, hata değerlerini görüntülemek yerine belirli bir metin veya boş bir hücre göstermek için IFERROR fonksiyonunu kullanabiliriz. Örneğin, "=IFERROR(formül, "Hata")" şeklinde bir formülle, formül sonucunda hata oluşursa "Hata" metni görüntülenir.

İkinci bir yöntem ise hata değerlerini koşullu biçimlendirme kullanarak gizlemektir. Bu şekilde, hata değerleri hücrelerde görünmez hale gelir ve istediğimiz şekilde biçimlendirilmiş metinler veya boş hücreler görünür.

Excel'de "Excel kaç günde öğrenilir?" konusu oldukça geniş bir konudur. Excel'in kullanım alanları oldukça çeşitlidir ve kişinin yeteneklerine, ihtiyaçlarına ve hedeflerine bağlı olarak öğrenme süresi değişebilir. Örneğin, Excel'in genel kullanımıyla başlayarak veri analizi, formüller, dashboard raporlama ve sorgu ekranları gibi daha ileri seviye konulara geçiş yapılabilir. Her bir konunun detaylı bir şekilde öğrenilmesi ve uygulanması gerekmektedir.

Excel'i kitaptan öğrenmek isteyenler için İleri Excel Kitabı, temel ve ileri düzey Excel kullanıcılarına hitap eden kapsamlı bir kaynaktır. Bu kitap, Excel'i tüm detaylarıyla öğrenmek isteyenler için hazırlanmıştır. İleri Excel Kitabı, Excel kullanıcılarının bilgilerini derinleştirmek ve daha etkili bir şekilde kullanmalarını sağlamak için özenle tasarlanmıştır. Kitabı satın alan herkese, vidoport.com üzerinden tüm videolu Excel eğitimlerine 3 aylık ücretsiz erişim hakkı sunulmaktadır. Daha fazla bilgi için İleri Excel Kitabı'na göz atabilirsiniz.

Kariyerinizde vidoport uzmanları ile ilerleyin

Vidoport, iş hayatında gerekli programların eğitimlerini sunan bir online eğitim platformudur. Excel'den SQL'e, PowerBI'dan Muhasebeye kadar çeşitli konularda eğitimler sunan Vidoport, kişisel ve mesleki gelişime katkıda bulunmayı amaçlar. Uzman eğitmenler tarafından hazırlanan içerikler, teorik bilgileri gerçek dünya senaryolarıyla birleştirerek uygulamalı ve güncel bilgiler sunar. Excel gibi iş dünyasının en çok ihtiyaç duyulan konularına odaklanan Vidoport, her zaman güncel bilgilere erişim imkanı sunar. Daha fazla bilgi için hemen üye olun: Hemen Üye Olun.

En Başa Dön