Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Pivot Tablo Verilerini Tek Tek Sayma: 'Ayrı Sayım' Tekniği

Excel Pivot Tablo Verilerini Tek Tek Sayma: 'Ayrı Sayım' Tekniği
16 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Pivot Tablo Verilerini Tek Tek Sayma: 'Ayrı Sayım' Tekniği

Excel Pivot Tablolar ve Tüm Detayları: 'Pivot Tablo'da Her Değeri Tek Saydırmak-Ayrı Sayım'

Bugün sizlere, Excel kullanırken işlerinizi kolaylaştıracak bir konudan bahsetmek istiyorum: 'Pivot Tablo'da Her Değeri Tek Saydırmak-Ayrı Sayım'. Özellikle büyük veri setleri ile çalışırken sıklıkla karşılaşılan bu durumu nasıl aşacağınızı öğrenmek için Pivot Tablo'da her değeri tek saydırmak-Ayrı Sayım dersimize göz atabilirsiniz.

'Excel Pivot Tablolar ve Tüm Detayları' Eğitim Setimiz

Excel Pivot Tablolar ve Tüm Detayları eğitim setimiz ile Excel'de Pivot Tablo oluşturmayı, bu tablolar ile neler yapabileceğinizi ve bu tabloların özellikle hangi alanlarda işinizi kolaylaştıracağını öğrenebilirsiniz. Eğitim setimizi Excel Eğitimleri kategorisinde bulabilirsiniz.

Vidoport Yıllık Üyelik Avantajları

Yıllık Üyelik ile Vidoport'ta sunulan tüm Excel videolarına, eğitim setlerimize ve çok daha fazlasına sınırsız erişim imkanına sahip olabilirsiniz. Vidoport Yıllık Üyelik ile öğrenmek istediğiniz tüm konulara kolayca erişebilir, kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Excel kullanımı bugün her alanda önemli. İster işinizde sonuçları analiz etmek, ister kişisel finansmanızı yönetmek için Excel öğrenmek isteyin, Vidoport’un sizlere sunduğu Excel Eğitimleri kapsamlı ve anlaşılır bir şekilde tüm konuları kapsıyor.

Vidoport üzerinde bir çok 'Excel' videoları bulunan eğitim setlerimiz mevcutdur. Bu eğitim setlerine sınırsız erişim sağlayabileceğiniz Yıllık Üyelik planımız sayesinde, size özel indirimler ve daha bir çok avantajla Excel öğrenme süreciniz hızlanacak, profesyonel seviyede Excel kullanımı konusunda kendinizi geliştireceksiniz. Vidoport Yıllık Üyelik, sadece bir adım ötenizde.

En Başa Dön