Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Formüllerini Öğrenme Rehberi: Başlangıçtan İleri Seviyeye

Excel Formüllerini Öğrenme Rehberi: Başlangıçtan İleri Seviyeye
31 Mart, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Formüllerini Öğrenme Rehberi: Başlangıçtan İleri Seviyeye

Yeni Başlayanlar İçin 20 Temel Excel Formüllerini Öğrenin

Excel, iş dünyasında veri analizi ve yönetimi için yaygın olarak kullanılan güçlü bir araçtır. Bu yazıda, Excel'in temel formüllerine genel bir bakış yapacağız ve örneklerle açıklayacağız.

Excel Nasıl Öğrenilir?

Excel'i öğrenmek isteyenler için birçok kaynak ve yol bulunmaktadır. Çevrimiçi eğitim platformları, kitaplar, videolar ve pratik uygulamalar gibi çeşitli kaynaklar mevcuttur. Özellikle, Vidoport gibi çevrimiçi eğitim platformları, interaktif ve kolay erişilebilir içerikler sunarak Excel'i öğrenmeyi kolaylaştırır.

Excel’i Kitaptan Öğrenmek İsteyenler İçin

Genel Excel Kullanımı - Veri Analizi - Excel Formülleri - Dashboard Raporlama - Query (Sorgu) Ekranları. Excel’i öğrenmek, Excel bilginizi ilerletmek, daha verimli bir Excel kullanıcısı olmanız mükemmel bir kaynak. Türkiye'nin en çok satan ve bir başucu kitabı olarak alınan İleri Düzey Excel 365 kitabımız. Excel'i tüm detayları ile öğrenmeniz için hazırlanmıştır. Excel'i kullanabilen herkese hitap eden bu kitabımızı basılı satın alan tüm kullanıcılarımız için harika bir fırsat sunuyoruz. Bu kitap ile birlikte vidoport.com üzerinden tüm videolu Excel eğitimlerine 3 aylık ücretsiz erişim hakkı sağlıyoruz.

Kariyerinizde Vidoport Uzmanları ile İlerleyin

Vidoport, iş hayatında gerekli becerileri öğreten çeşitli eğitimler sunan bir online eğitim platformudur. İster ofiste ister evde, kullanıcıların kişisel ve mesleki gelişimine katkıda bulunmak için tasarlanmıştır. Kolay kullanımlı arayüzü ve esnek öğrenme planları ile herkesin öğrenme hızına uyum sağlar. Bu platform, herkes için uygun ve iş hayatında gerekli becerileri öğreten çeşitli eğitimler sunar. Alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanan içerikler, teorik bilgileri gerçek dünya senaryolarıyla birleştirerek, uygulamalı ve güncel bilgiler sağlar. İş dünyasının en çok ihtiyaç duyduğu İleri Düzey Excel gibi eğitimlere her zaman girebilirsiniz. Geniş Kapsamlı Eğitim İçerikleri: Excel, PowerPoint, Word, Outlook, SQL, PowerBI ve Muhasebe gibi iş dünyasının en çok ihtiyaç duyulan konularına odaklanır. Hemen Üye Olun ve kariyerinizi geliştirmeye başlayın.

En Başa Dön