Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ile Etkili Dashboard Raporları Oluşturma ve Seçenek Düğmeleri Kullanımı

Excel ile Etkili Dashboard Raporları Oluşturma ve Seçenek Düğmeleri Kullanımı
16 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ile Etkili Dashboard Raporları Oluşturma ve Seçenek Düğmeleri Kullanımı

Excel İle İş Hayatınıza Etki Edin

İş hayatında her gün karşılaştığımız 'veri analizi' konusunda en çok kullanılan ve en etkili araçlardan biri olan Excel, sloganı gibi hayatınızdaki karmaşıklığı ortadan kaldırmak için kullanılır. Bağlantılarıyla ünlü olan bu platform üzerinde 'Excel ile Etkili Dashboard Raporları Oluşturma' gibi başlıklı bir ders içeriğimiz bulunmaktadır. Bu ders sayesinde verilerinizi en iyi şekilde yorumlayacak ve sunacak dashboardlar oluşturabileceksiniz. 

Excel Seçenek Düğmeleri ile İlk 10 ve Son 10 Değeri Renklendirmek

Excel'de genç sağ tık menüsünden uygun seçeneği seçerek hızlıca eklenebilecek seçenek düğmeleri, bir dizi seçenek arasından tek bir seçim yapmanıza olanak sağlar. Bu işlevsellik, verilerinizde belirli bir değeri işaretlemeniz veya dikkat çekmeniz gerektiğinde çok değerli olabilir. Örneğin, ilk 10 ve son 10 değerinizi belirleyebilir ve bu değerlere özel bir renk atayabilirsiniz. Detaylı anlatım ve örnekler için   'Excel Seçenek Düğmeleri ile İlk 10 ve Son 10 değeri renklendirmek' dersimize göz atabilirsiniz. 

Eğitimleri ile Kendinizi Geliştirin

Veri analizi ve raporlama konusunda kendinizi geliştirmek isterseniz,  Eğitimleri 'ni değerlendirmenizi öneririz. Eğitimlerimiz, başta Excel olmak üzere birçok farklı platform ve uygulamada sizlere gerekli becerileri kazandırmak için tasarlanmıştır. 

Daha fazla bildiğinizde daha fazlasını yapabilirsiniz! Kendi başarınızı yaratın!

Dünya çapında birçok profesyonel ve öğrenci, bilgi ve becerilerini geliştirmek için Vidoport'un geniş ve yüksek kaliteli eğitim setlerini tercih ediyor. Eğer siz de yıllık üyelimizi tercih ederek tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim sağlarsanız, "Excel ile Etkili Dashboard Raporları Oluşturma" eğitim setimiz de dahil olmak üzere tüm eğitimlerimizden faydalanabilirsiniz. Cazip Yıllık Üyelik paketlerimizi inceleyerek eğitim setlerimizin tamamına sınırsız erişim sağlayın ve kendinizi profesyonel düzeyde geliştirin.

En Başa Dön