Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Power Query'de Tarih İşlemlerini Kolaylaştıran Ay Özelliği Nasıl Kullanılır?

Excel Power Query'de Tarih İşlemlerini Kolaylaştıran Ay Özelliği Nasıl Kullanılır?
29 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Power Query'de Tarih İşlemlerini Kolaylaştıran Ay Özelliği Nasıl Kullanılır?

Excel'de Tarih İşlemlerini Kolaylaştıran Ay Özelliği Nasıl Kullanılır?

Excel'de karmaşık görünen birçok işlem aslında öğrenildiğinde çok daha basit ve işleri kolaylaştıran unsurlara dönüşebilir. Vidoport’un Excel Power Query Öğrenin eğitim setinde dikkat çeken derslerden biri de Tarih işlemlerinde Ay Özelliğini Kullanmak dersidir.

Ay Özelliği Nedir ve Ne İşe Yarar?

Ay özelliği, bir tarih bilgisinden hangi ay olduğunu çıkarma işlemi için kullanılır. Bu özellik sayesinde tarih bilgisinden ayın hangisi olduğunu hızlı ve hatasız bir şekilde bulmanız mümkün.

Excel Power Query'de Ay Özelliği Nasıl Kullanılır?

Excel Power Query'de Ay Özelliğini Kullanmak işlemi, Tarih Sütununa Sağ Tıklayarak Ay Bilgisi Alma ve Ay İsmiyle Yeni Bir Sütun Oluşturma şeklinde iki temel adımda gerçekleştirilir. Bu adımları detaylı bir şekilde öğrenmek için Vidoport’un Excel eğitimlerinden yararlanabilirsiniz.

Vidoport’un Excel Eğitimleri, Excel'i hızlı ve etkili bir şekilde öğrenmek isteyen herkes için harika bir başlangıç noktasıdır. 

Excel eğitim setlerimiz, Excel'i hızlı ve doğru bir şekilde öğrenmek isteyen herkes için idealdir. Excel videolarımızın yanı sıra, Muhasebe, PowerPoint, SQL, Word gibi alanlarda da eğitimler sunuyoruz. Bu eğitimlere tam erişim sağlamak ve becerilerinizi genişletmek için Yıllık Üyelik tekliflerimize göz atabilirsiniz.

En Başa Dön