Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Sorgular ve Power Query: Sütunlar ile Çalışmayı Öğrenin

Excel Sorgular ve Power Query: Sütunlar ile Çalışmayı Öğrenin
06 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Sorgular ve Power Query: Sütunlar ile Çalışmayı Öğrenin

Verilerinizi Excel ile Yönetme Sanatı: Sorgular ve Sütunlar

Excel günümüz iş dünyasının en önemli araçlarından biridir. Veri analizi, finansal planlama, iş süreçlerinin otomatikleştirilmesi gibi birçok alanda kullanılır. Excel'in iş dünyası için önemine ve kullanım alanlarına dair bilgi edinerek kendi verilerinizi daha iyi yönetebilirsiniz.

Excel Sorgular ve Power Query

 

Excel veri düzenlemesi ve analizi konusunda güçlü bir araçtır ve 'Excel Sorgular ve Power Query' eğitim setimiz ile bu özelliklerden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Excel Sorgu ekranlarında sütunlar ile çalışmak

'Excel Sorgu ekranlarında sütunlar ile çalışmak' başlıklı dersimizde, sütunları efektif bir şekilde kullanarak veri analizlerinizi daha ileri seviyeye taşıyabilmenizi sağlayacak teknikler üzerinde duruyoruz.

Excel konusunda daha fazla bilgi ve pratik kazanmak için Vidoport'un Excel Eğitimleri'ni incelemenizi öneririz. Bilgi ve becerilerinizi artırarak iş yaşamınızda çok daha verimli hale gelebilirsiniz.

Vidoport'ta ayrıca, yıllık üyeliklerimiz ile size bir yıl boyunca tüm eğitim setlerimize erişim imkanı sunuyoruz. Yıllık üyeliklerimiz hakkında daha fazla bilgi edinin ve 'Excel' videoları dahil tüm eğitim setlerimizin satışlarına erişin.

En Başa Dön