Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Uygulamaları: Ayrı Sütunlardaki Değerlerin Toplamlarını Almak

Excel Uygulamaları: Ayrı Sütunlardaki Değerlerin Toplamlarını Almak
09 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Uygulamaları: Ayrı Sütunlardaki Değerlerin Toplamlarını Almak

Excel ile Ayrı Sütunlardaki Değerlerin Toplamlarını Almak

Merhaba sevgili Vidoport takipçileri. Bugünkü blog yazımızda, Excel üzerinde sıkça karşılaşılan bir sorun hakkında konuşacağız: "Ayrı sütunlarda bulunan değelerin toplamını aldırmak". Bu konu üzerinde epeyce bir talep olduğunu görüyoruz ve siz sevgili kullanıcılarımıza bir ders hazırladık.

'Ayrı Sütunlarda Bulunan Değerlerin Toplamını Aldırmak'

Excel ile çalışırken bazen birden fazla sütundaki değerlerin toplamını almak durumunda kalırız. Sütun toplamlarını bulmak, veri analizi, raporlama, ölçüm vb. gibi alanlardaki çeşitli amaçlar için genellikle gereklidir. Örneğin, her bir müşterinizin toplam satışlarını veya belirli bir dönem boyunca toplam miktarda belirli bir hizmeti tamamlayan çalışan sayısını hesaplama gereği duyabilirsiniz.

Nasıl Çözülür?

"Üyelerimizin Excel Soruları ve Çözümleri" eğitim setimizde, bu sorunu nasıl aşacağınızı adım adım gösteriyoruz. Excel Eğitimleri sayfamızı ziyaret ederek bu dersi ve diğer tüm önemli Excel derslerini bulabilirsiniz.

Unutmayın ki, Exel'deki becerilerinizi geliştirmek sadece bir tık ötede. Kendinize yatırım yapın, kariyerinizi bir sonraki seviyeye taşıyın.

Vidoport'ta Yıllık Üyelik Avantajları

Tabii bu eğitimlerin hepsine kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmanın en iyi yolu Vidoport Yıllık Üyeliği. Yıllık Üyelik sayesinde hem Excel videolarına hem de diğer eğitim setlerimizin tamamına limit olmadan ulaşabilirsiniz. Yıllık üyelik sayesinde kendinizi geliştirebilir ve kariyerinizi hızlandırabilirsiniz. 

Yıllık Üyelik fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz. Kazanımlarınızın bu küçük yatırımın yanında hiçbir şey olduğunu göreceksiniz.

En Başa Dön