Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel ve Power BI ile Veri Kaynaklarını Düzenleme

Excel ve Power BI ile Veri Kaynaklarını Düzenleme
01 Ocak, 2024 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel ve Power BI ile Veri Kaynaklarını Düzenleme

Excel ve Veri Kaynağının Düzenlenmesi

İş dünyasının hızla dijitalleştiği günümüzde, veri manipülasyonu ve analizi konusunda belirli bir bilgi birikimine sahip olmak neredeyse bir gereklilik haline gelmiştir. Bu gerekliliği karşılayan ana yapılardan biri Excel’dır.

Excel'in İş Dünyasındaki Önemi

Excel, genellikle muhasebe, finans ve tedarik zinciri yönetimi gibi çeşitli sektörlerde kullanılır. Dahası, analiz, grafikler, tablolar ve hatta karmaşık formülleri kullanarak veriyi organize etmek için en popüler araçlardan biridir.

Excel ve Power BI Eğitimleri

Burada Excel Eğitimleri verdiğimiz gibi aynı zamanda veri görselleştirme ve analiz aracı olan Power BI hakkında da eğitimler vererek daha geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. A'dan Z'ye Power BI Kullanımı setimizde yer alan 'Veri Kaynağının Adının veya Klasörünün Değişmesi' dersi bu konuda önemli bir rol oynar.

Vidoport'un Yıllık Üyelikleri yoluyla hem Excel hem de Power BI konusunda eksiksiz bir eğitimi sizlere sunuyoruz. Üyeliklerimizi inceleyerek, siz de iş hayatınızdaki verileri analiz etmek ve yönetmek konusunda gelişim sağlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

En Başa Dön