Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel Veri Araçları ve Yeni Eğitim Setimiz

Excel Veri Araçları ve Yeni Eğitim Setimiz
30 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel Veri Araçları ve Yeni Eğitim Setimiz

 Excel: Veri Araçları, Gruplama, Alttoplamlar Eğitim Seti 

İş dünyası sürekli olarak hızlı bir şekilde ilerler ve Excel, bilgilerin organize edilmesi, analiz edilmesi ve sunulması için vazgeçilmez bir araç haline gelmiştir. Bu Excel eğitiminde, size Excel'in veri araçları, gruplama ve alttoplam gibi kritik özellikleri hakkında eşsiz bir rehber sağlıyoruz. 

 Excel eğitim seti: Veri Araçları, Gruplama ve Alttoplamlar 

Yeni eğitim setimize "Excel Veri Araçları, Gruplama, Alttoplamlar" derinlemesine bir bakış atın. Bu Excel Eğitimleri; veriyi her zamankinden daha hızlı ve etkili bir şekilde düzenlemenizi, analiz etmenizi ve sunmanızı sağlar. 

 Hücre içeriği değiştiğinde yan hücre içeriğini değiştirmek 

Excel'de, bir hücrenin içeriğini değiştirdiğinizde yan hücrenin içeriğini otomatik olarak nasıl değiştireceğinizi hiç merak ettiniz mi? "Veri doğrulama'da Hücre İçeriği değişince yan hücre içeriğini değiştirmek" dersimizde bu işlemi adım adım öğreneceksiniz. 

Ayrıca, Vidoport'ta yıllık üyeliklerimizde devam eden indirimlerle Yıllık Üyelik satın alarak herkese çeşitli 'Excel' videoları ve eğitim setlerimize tam erişim sağlayabiliriz. Gerçek iş dünyası senaryolarına dayanan eğitimlerimiz, teknik yeteneklerinizi her zamankinden daha hızlı geliştirecektir. İlgi alanlarınıza göre kişiselleştirilmiş önerilerle, öğrenme deneyiminizi her zamankinden daha iyi hale getiriyoruz. Bu yüzden indirimli Yıllık Üyeliklerimizi hemen kontrol edin ve kaydolun!

En Başa Dön