Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Google Suit ile Etkili Anketler Oluşturmak: Açılır Menülü Yanıtlar

Google Suit ile Etkili Anketler Oluşturmak: Açılır Menülü Yanıtlar
15 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Google Suit ile Etkili Anketler Oluşturmak: Açılır Menülü Yanıtlar

Google Suit ile Etkili Anketler Oluşturmak

Google Suit ile Anketlerin Gücünü Kullanın

Anketler, hedef kitlenizin düşüncelerini, tercihlerini ve görüşlerini anlamak için harika bir araçtır. Anketler konusunda en önemli yardımcımız ise Google Suit olmaktadır. Bu platform, özellikle iş dünyasında anket oluşturma ve sonuçları analiz etme konusunda geniş imkanlar sunmaktadır. İşte tam bu noktada, 'Google Anket, Formlar ile Anket Oluşturma' eğitim setimize başvurabilirsiniz.

Açılır Menülü Yanıtlar Oluşturmak

Ankette kullanıcı deneyimini artırmak için, 'Açılır menülü yanıtlar oluşturmak' önemli bir yöntemdir. Bu yöntem, yanıtları belirttiğiniz opsiyonlar arasında seçim yapmalarını sağlar. Bu durum, kullanıcıların anketi takip etmesini kolaylaştırır ve daha hızlı yanıtlar vermesine olanak tanır.

Muhasebe, Excel, PowerPoint, SQL, Word gibi konuların yanı sıra Google Suit Eğitimleri de dahil olmak üzere yüzlerce eğitim setine erişim imkanı sunan Vidoport platformumuzda Yıllık Üyeliklerimiz ile tüm bu eğitimlere sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Üstelik tüm bu eğitimleri, bir defa üyelik ücreti ödeyerek, bir yıl boyunca dilediğiniz kadar izleme şansına sahip olacaksınız. Hemen tıklayın ve Vidoport'un sunduğu eğitimin farkını keşfedin: Yıllık Üyelik Ücretleri

En Başa Dön