Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı Eğitim Seti

İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı Eğitim Seti
15 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı Eğitim Seti

Vidoport ile Windows Bilgisayar Sistemlerini ve Outlook Programını Kullanma Sanatını Keşfedin!

Merhaba sevgili Vidoport takipçileri! Bugün sizlere, 'İnternet ve Genel Bilgisayar/Tablet Kullanımı (Ücretsiz)' başlıklı eğitim setimiz çerçevesinde Windows işletim sisteminden ve Outlook programına dair önemli noktaları aktaracağım.

'Windows' İşletim Sistemi Nasıl Kullanılır?

Öncelikle 'Windows' işletim sistemini kullanabilmek için bazı önemli püf noktaları bilmeniz gerekiyor. Bu noktaları 'Windows Eğitimleri' başlığımız altında detaylıca anlatıyoruz. Bu eğitimlerle birlikte Windows işletim sistemini daha etkin bir şekilde kullanabilir, işlerinizi daha hızlı ve etkili bir şekilde yapabilirsiniz.

Outlook Programını Kullanarak Mail Göndermek-almak

Diğer yandan,'Outlook programını kullanarak mail göndermek-almak' dersimiz ile mail trafiğinizi kolaylaştırabilirsiniz. Outlook kullanarak seri mail gönderebilir, gelen maillerinizi düzenleyebilir ve mail kutunuzu etkin bir şekilde yönetebilirsiniz.

Vidoport sayfasından 'Yıllık Üyelik' alarak 'Windows' videolarını içeren eğitim setlerine ve diğer tüm eğitimlerimize erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede kendi evinizde veya iş yerinizde, istediğiniz yer ve zamanda eğitimlere ulaşabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyeliklerimizin satışları bu konuda sizlere yardımcı olmak için vardır. Bu fırsatı kaçırmayın, Vidoport ile eğitimin keyfini çıkarın!

En Başa Dön