Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel İki Tarih Arasındaki Toplam Değerleri Bulma Nasıl Yapılır?

Excel İki Tarih Arasındaki Toplam Değerleri Bulma Nasıl Yapılır?
20 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel İki Tarih Arasındaki Toplam Değerleri Bulma Nasıl Yapılır?

Excel: İş Dünyasının Vazgeçilmez Aracı

İş dünyasının etkinliğini artıran temel araçların başında Excel gelir. Farklı sektörlerde, farklı görev ve sorumluluklara sahip kişilerin ihtiyaç duyduğu verileri organize etme, bu veriler üzerinde hesaplamalar yapma ve raporlar oluşturma kabiliyeti sunar. 

Excel Eğitimleri: Bilginizi ve Becerilerinizi Geliştirin

Vidoport, kullanıcılarının Excel bilgilerini ve becerilerini geliştirebilecekleri kapsamlı Excel Eğitimleri sunmaktadır. Bu eğitimler arasında hem başlangıç seviyesi hem de ileri düzey konuları bulunmaktadır.

A'dan Z'ye İleri Düzey Excel Eğitimi

Bir örneği, A'dan Z'ye İleri Düzey Excel Eğitimi'mizdir. Bu eğitim seti, en basit işlemlerden karmaşık veri analizlerine ve raporlamalara kadar birçok konuyu içerir. Bu eğitim setinde yer alan derslerden biri de 'İki Tarih Arasındaki Toplam Değerleri Bulmak'.

Excel'deki bu özellik, belirli bir tarih aralığında gerçekleşen değerlerin toplamını bulmayı mümkün kılar. İster fatura tutarlarını toplamak için, isterseniz çalışanların mesai saatlerini analiz etmek için kullanabileceğiniz bu işlev hakkında daha fazla bilgi için dersimize göz atabilirsiniz. 

Yıllık Üyeliklerimiz ise size, Excel videolarımızın tamamına sınırsız erişim hakkı sağlar. Bu sayede kendinize uygun zaman ve hızda eğitim alabilirsiniz.
 

En Başa Dön