Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

İngilizce Excel 365 Formüller GROUPBY formülü kullanımı

İngilizce Excel 365 Formüller GROUPBY formülü kullanımı
19 Kasım, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

İngilizce Excel 365 Formüller GROUPBY formülü kullanımı

Excel 365: Üst Düzey İngilizce Excel Formülleri Rehberi

Excel 365 versiyonları ile Excel kullanıma giren çok sayıda yeni Excel formülü bulunuyor. Excel'e eklenen GROUPBY Fonksiyonu ile verileri istediğiniz matematiksel işleve göre gruplayabilirsiniz. Excel’in gelişmiş formülleri profesyonel iş hayatında büyük fark yaratabilir. [ENG]-Excel formüllerini öğrenerek siz de bu farkı yaratmayı başarabilirsiniz. 

Veri Analitiği ve Excel

Excel'in güçlü formülleri, iş yaşamında kullanıcıların hayatını kolaylaştırır ve hızlı veri analizi yapabilme yeteneği sağlar. Gelişmiş Excel formüllerinin anlamlı bilgileri kolayca çıkarmanıza yardımcı olduğunu söyleyebiliriz.

[ENG]-Excel Eğitimleri Ve GROUPBY Fonksiyonu

Vidoport'taki 'İngilizce Excel 365 Formülleri [ENG]' eğitiminde yer alan 'GROUPBY Fonksiyonu Detaylı Anlatım' ile formüller hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu ders, GROUPBY işlevinin ne olduğunu, ne olduğunu, ne zaman ve nasıl kullanılacağını detaylı olarak anlatmaktadır. 

Yıllık Üyelerimiz tüm [ENG]-Excel Eğitimleri ve diğer eğitimlere sınırsız erişim hakkına sahip oluyorlar.  Yıllık Üyelik ile tüm derslere erişebilir, kendinizi geliştirirken aynı zamanda kariyerinize de önemli bir katkı sağlayabilirsiniz.

İleri Seviye [ENG]-Excel Eğitimleri ile Kendinizi Geliştirin

Veriyi analiz edebilme yeteneği, iş dünyasında artık bir meziyet. Vidoport’un eğitimleri, veriyi analiz edebilecek ve anlamlı bilgi çıkarabilecek yetenekler kazanmanızı sağlar. Kapsamlı ve ayrıntılı 'GROUPBY Fonksiyonu Detaylı Anlatım' dersini özellikle tavsiye ederiz.

Excel 365 ve [ENG]-Excel videolarını içeren eğitim setlerimizle kendinizi geliştirebilir ve başarınızı artırabilirsiniz. Vidoport'un Yıllık Üyelik avantajlarından faydalanarak hem bu eğitimlere sınırsız erişim sağlayabilir, hem de bütçenizi dostu bir seçenekle kendinizi geliştirebilirsiniz. Yıllık Üyelik detalıları için tıklayın.

En Başa Dön