Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

İstatistik Formüllerinin Kullanımı ve Mak işlevi

İstatistik Formüllerinin Kullanımı ve Mak işlevi
18 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

İstatistik Formüllerinin Kullanımı ve Mak işlevi

Excel'de İstatistiksel Formüllerin Kullanımı

Yeni başlayanlar için tablolar, sayılar ve hücreler dünyasında Excel kullanmayı öğrenmek biraz korkutucu olabilir. Ancak, bir kez temel formüller ve işlevler öğrenildiğinde, Excel'in gücünü ve iş hayatındaki değerini hızla anlarsınız.

'Excel'de İstatistik Formüllerinin Kullanımı' Eğitimimiz

Excel kullanıcıları arasında tecrübe düzeyi ne olursa olsun, herkesin  mutlaka öğrenmesi gereken bir konudan bahsedeceğiz: İstatistik Formüller. İster bir işin genel kalitesini değerlendirmeye çalışan bir nitelik analisti olun, ister diğer birçok seçenek arasından en iyi potansiyel satış müşterilerinizi belirlemeye çalışan bir satış temsilcisi olun, istatistik formüllerinin önemi yadsınamaz güzelliktedir.

Dolgusal bilgi ve ayrıntılı açıklamalarla dolu "Excel'de İstatistik Formüllerinin Kullanımı" eğitim setimiz, tamamen yeni başlayanlar için bile, bu formülleri hem anlayabilir hem de hemen kullanabilir hale getirir. Gelin daha fazlasını keşfedelim.

Mak İşlevi: Excel'de En Büyük Değeri Nasıl Bulunur?

İstatistik formülleri söz konusu olduğunda, "Excel'de en büyük değeri bulmak için Mak işlevini kullanmak" konusunu ele almadan geçmek olmaz. Bu formül, bir liste veya bir dizi içinde en büyük değeri bulmanıza yardımcı olur. O halde, bir dizi numara içinde yer alan en yüksek miktarlı satışı veya çalışanların en yüksek performans puanını bulmak gibi senaryolar için Mak işlevi sizin için oldukça kullanışlıdır. Bu işlevin nasıl çalıştığını ve nasıl kullanılacağını öğrenmek için bağlantıya tıklayın.

Excel'in gücünü maksimize etmeyi ve vereceğiniz kararları bilgilendirmek için verilerden en iyi şekilde yararlanmayı öğrenmek istiyorsanız, Excel Eğitimleri serimize göz atmayı unutmayın. Sayıları ve formülleri anladığınızda, Excel bir bilgi üretme aracına dönüşecektir.

,

En Başa Dön