Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Excel'de İstatistik Formülleri ve TAHMİN işlevi

Excel'de İstatistik Formülleri ve TAHMİN işlevi
17 Eylül, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Excel'de İstatistik Formülleri ve TAHMİN işlevi

Excel ile Tahmin İşlevlerinin Akıllı Kullanımı

Excel’de İstatistik Formüllerinin Kullanımı

Bir işlemi gerçekleştirirken eldeki verilere göre olası sonuçları tahmin etmek günümüz iş dünyasında oldukça değerli bir beceri haline gelmiştir. İşte tam bu noktada devreye Excel girer. Excelde kullanılabilecek birçok farklı istatistik formülü bulunur. Ancak bu formülleri öğrenmenin ve nasıl kullanacağınızı bilmek sizin için büyük bir avantaj olacaktır. 

Bu nedenle Vidoport tarafından hazırlanan "Excel'de İstatistik Formüllerinin Kullanımı" eğitimi sizlere önemli bir fırsat sunmaktadır.

Excel de TAHMİN İşlevi ile Satış Sonuçlarını Tahmin Etme

'Tahmin' işlevi, Excel’de istatistik formüllerinin en yaygın olarak kullanılanlarından birisidir. Bu işlev, belirli bir trende dayalı olarak geleceği tahmin etmek için kullanılır. 

Özellikle satış sonuçlarını tahmin etmek gibi bir amacınız varsa bu işlev sizin için son derece değerli olabilir. Vidoport'un "Excel de TAHMİN işlevi ile satış sonuçlarını tahmin etmek" eğitimi, tahmin işlevini nasıl kullanacağınızı anlatır.

Sonuç olarak, Excel Eğitimleri serimizde bulunan İstatistiksel Formüller ve Tahmin İşlevi eğitimlerimiz, Excel'de veriyi analiz etme ve geleceği tahmin etme yeteneklerinizi geliştirebilecek değerli kaynaklardır. Bugün bize katılın ve yeteneklerinizi geliştirin.

En Başa Dön