Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

LibreOffice Calc İle Tarihlerin Gün ve Ay İsimlerini Yazmak

LibreOffice Calc İle Tarihlerin Gün ve Ay İsimlerini Yazmak
17 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

LibreOffice Calc İle Tarihlerin Gün ve Ay İsimlerini Yazmak

LibreOffice’nin İş Dünyasında Önemi

LibreOffice, tüm dünyada geniş bir yelpazede kullanılan açık kaynaklı bir ofis yazılım paketidir. İş sektöründe, belgelerin oluşturulması, hesap tablolarının yönetilmesi, slaytların hazırlanması ve daha fazlası için kullanılır. İş dünyasında, LibreOffice'nin en çok kullanılan uygulaması Calc'dır.

LibreOffice Calc Hakkında

LibreOffice Calc, iş sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin ihtiyaç duyduğu çeşitli işlevlere sahip bir hesap tablosu programıdır. Calc’in gelişmiş özellikleriyle birlikte, Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc eğitimi iş performansınızı ve verimliliğinizi artırmak için çok yararlı olacaktır.

Tarihlerin Gün ve Ay İsimlerini Yazmak

Tarihlerin gün ve ay isimlerini yazmak, LibreOffice Calc kullanırken karşılaşacağınız önemli bir konudur. Bu ve diğer yeteneklerinizi geliştirmek için Vidoport’un LibreOffice Eğitimlerine katılmayı düşünmelisiniz.

Vidoport Yıllık Üyelikle Daha Fazla Eğitim İmkanı

LibreOffice eğitimlerimiz dahil tüm eğitim setlerimizin tamamına Vidoport Yıllık Üyelik ile erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelik sayesinde istediğiniz zaman istediğiniz eğitimi alabilir, eğitimlerimizi herhangi bir zaman kısıtlaması olmadan tekrar tekrar izleyebilirsiniz. Bilgi ve becerilerinizi geliştirmek, kariyerinizi ilerletmek için Yıllık Üyeliknizi hemen satın alabilirsiniz.

En Başa Dön