Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

LibreOffice'e Sıfırdan Başlayın ve İleri Düzeye Taşıyın

LibreOffice'e Sıfırdan Başlayın ve İleri Düzeye Taşıyın
21 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

LibreOffice'e Sıfırdan Başlayın ve İleri Düzeye Taşıyın

LibreOffice'e Sıfırdan Başlayın ve İleri Düzeye Taşıyın

Açık kaynaklı, ücretsiz ve 7'den 70'e herkesin kullanabileceği bir yazılım olan ve milyonlarca kullanıcısı bulunan LibreOffice iş dünyasında olsun, kişisel kullanımlarda olsun, her alanda karşımıza çıkan bir isim. Temel ofis uygulamalarını barındıran LibreOffice, Excel, Word gibi uygulamalarının yanı sıra databse, çizim, formül editörü gibi birçok başka özellik sağlar. Bu alanlar arasında LibreOffice Calc, Excel’in alternatifi olarak kullanılmaktadır. 

LibreOffice'de İlerlemek İçin Eğitim Setleri

LibreOffice'ı daha iyi anlamanız ve kullanmanız için hazırlanan LibreOffice Eğitimleri ile öğrenme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. LibreOffice programlarına hakim olmak için öncelikle temel eğitimleri tamamlamanız ve ardından ileri düzey eğitimlere geçmeniz önerilir. Sıfırdan başlayarak ilerlemek isteyenler için Sıfırdan İleri Düzey'e LibreOffice Calc eğitim seti idealdir.

LibreOffice Calc'ta BÜYÜKHARF, küçükharf, İlk Harfleri Büyük Yapmak

LibreOffice Calc kullanıcıları için metin düzenleme oldukça önemlidir. Özellikle büyük veri tablolarıyla çözümlemeler yaparken, metinlerinizi hızlı ve düzgün bir şekilde düzenleyebilmek için 'BÜYÜKHARF, küçükharf, İlk Harfleri Büyük Yapmak dersini inceleyebilirsiniz.

LibreOffice'in güncel eğitim setlerinde yer aldığı Vidoport'un Yıllık Üyeliklerini satın alarak, çok daha fazlasını öğrenme fırsatı bulabilirsiniz. Daha fazla bilgi için tıklayınız

Farklı konulara hakim olmak, yeni beceriler edinmek ve bilgi birikiminizi artırmak için Vidoport eğitim setleri sizinle.

En Başa Dön