Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Linkedin'de Bağlantılarının İçinde Sıranızı Görme: Anlamı ve Önemi

Linkedin'de Bağlantılarının İçinde Sıranızı Görme: Anlamı ve Önemi
04 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Linkedin'de Bağlantılarının İçinde Sıranızı Görme: Anlamı ve Önemi

Linkedin'de Bağlantılarının İçinde Sıranızı Görme: Anlamı ve Önemi

LinkedIn'de "Bağlantılarının İçinde Sıranızı Görme" ifadesi, LinkedIn'in özellikle iş arama ve ağ kurma süreçlerinde kullanılan bir analitik özelliğini ifade ediyor. Bu özellik, kendi LinkedIn ağınızdaki bağlantılarınız arasında belirli bir iş ilanı veya sektörle ilgili olarak nerede durduğunuzu gösterir. İşte bu özelliğin bazı temel yönleri:

Rekabet Analizi: Bu özellik, aynı iş ilanına veya sektöre ilgi duyan bağlantılarınız arasında sizin "sıranızı" gösterir. Örneğin, belirli bir şirketteki bir iş ilanı için LinkedIn'deki bağlantılarınızın ne kadar uygun olduğunu ve sizin bu gruptaki konumunuzu belirler.

Profil Karşılaştırması: Sıralama, profilinizdeki beceriler, deneyimler ve diğer faktörlerin bağlantılarınızın profilleriyle karşılaştırılması sonucunda oluşturulur. Bu, profilinizi geliştirmeniz için fikir verebilir.

Ağ Geliştirme: Eğer sıralamanız beklediğinizden düşükse, bu durum ağınızı genişletmeniz ve profilinizi güçlendirmeniz gerektiğini gösterir.

İş Başvuruları için Strateji: Bu analiz, hangi alanlarda güçlü olduğunuzu ve hangi alanlarda gelişme ihtiyacı olduğunuzu göstererek, iş başvurularınızda hangi yönleri vurgulamanız gerektiği konusunda size yol gösterir.

Erişilebilirlik: Bu özellik genellikle LinkedIn'in premium hesaplarına özgüdür ve standart hesaplarda bulunmayabilir.

Bu özellik, LinkedIn'de kendinizi nasıl konumlandırdığınızı anlamanıza ve kariyer hedeflerinize ulaşmak için stratejiler geliştirmenize yardımcı olabilir. Ancak, her zaman hatırlanmalıdır ki bu sadece bir gösterge olup, başarıyı garantileyen bir faktör değildir. Profesyonel ağınızı genişletmek ve kariyer hedeflerinize ulaşmak için sürekli olarak kaliteli içerik paylaşmak, etkileşimde bulunmak ve kişisel markanızı geliştirmek önemlidir.

Linkedin ve Bağlantılarınızın Önemi

Linkedin profesyonel ağınızı oluşturmak ve iş ilanlarına erişim sağlamak için mükemmel bir platformdur. Ayrıca, iyi bir Linkedin Kullanma deneyimine sahip olmanın önemli bir yolu da bağlantılarınızdır. 

Linkedin'de Bağlantılarınızın İçinden Sıranızı Görmek

Linkedin'de bağlantılarınızın içinde sıranızı görmek sayesinde çeşitli bilgiler edinebilirsiniz. Bu sayfada her biri hakkında ayrıntılı bilgi veren, Linkedin Eğitimleri de mevcuttur.

Yıllık üyeliklerimiz, sizlere Linkedin dahil olmak üzere tüm eğitim setlerimize tam erişim sağlar. Bu da sizin profesyonel becerilerinizi geliştirerek kariyerinizde daha hızlı ilerlemenize yardımcı olur. Yıllık Üyeliklerimizi satın alırken, ayrıca devasa bir tasarruf sağladığınızı da unutmayın. Tüm bu avantajları kaçırmamak için hemen Yıllık Üyelikler sayfamızı ziyaret edin!

En Başa Dön