Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

MAC Kullanıcılarına Özel: Excel'de ÇAPRAZARA İşlevi

MAC Kullanıcılarına Özel: Excel'de ÇAPRAZARA İşlevi
26 Ekim, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

MAC Kullanıcılarına Özel: Excel'de ÇAPRAZARA İşlevi

MAC Kullanıcıları İçin Excel’de ÇAPRAZARA İşlevi

Merhaba sevgili Vidoport okurları, bugünkü yazımızın konusu Excel ile ilgili. Özellikle MAC kullanıcılarına yönelik Excel'de kullanılan formüller ve Ara işlevlerine odaklanıyoruz. Excel’in MAC kullanıcılara özel olarak 'MAC için Excel Formüller ve Kullanımları' başlıklı eğitim setimizde ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

Excel ve MAC

Excel, iş dünyasında verileri analiz etme ve işlem yapma konusunda en sık kullanılan yazılımların başında gelir. Genelde Windows kullanıcılarına yönelik olarak bilinen Excel, MAC kullanıcıları için de birçok işlem ve formül içerir.

ÇAPRAZARA İşlevi Nedir?

Excel'de kullanılan birçok ara işlevi bulunur ve bunlardan biri de 'ÇAPRAZARA işlevi ile Sütuna bağlı Toplam Almak' işlevi. Bu işlev, özellikle büyük veri tablolarında belirli bir özelliğe göre toplam alma görevini görür.

Excel Eğitimleri'nde yer alan 'ÇAPRAZARA işlevi ile Sütuna bağlı Toplam Almak' başlıklı dersimizde, bu konunun ayrıntılarına değiniliyor.

Vidoport’ta sunulan Yıllık Üyelik hizmetimiz sayesinde bu ve benzeri pek çok işlevi öğrenmek ve uygulama şansına sahip olabilirsiniz.

Eğitim setlerimizde yer alan 'Excel' derslerinin yanı sıra, daha pek çok dersi içeren "Yıllık Üyelik" paketimizle hem bilgi birikiminizi artırabilir hem de kariyerinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Yıllık Üyelik paketimiz hakkında daha fazla bilgi almak için linke tıklayabilirsiniz. İyi öğrenmeler dileriz.

En Başa Dön