Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

Microsoft Windows 8.1 ile Masaüstüne Tema Eklemek

Microsoft Windows 8.1 ile Masaüstüne Tema Eklemek
16 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

Microsoft Windows 8.1 ile Masaüstüne Tema Eklemek

Microsoft Windows 8.1 ile Masaüstüne Nasıl Tema Eklenir?

Windows 8.1’in kullanıcıları için sunduğu bir özellik olan masaüstünü özelleştirmek, kullanıcı deneyimini daha keyifli hale getirir. 

Çeşitli Masaüstü Temalarını Keşfedin

Windows 8’in seçenekleri arasında bir dizi farklı tema bulunur. Kendi zevkinize ve kişiliğinize uyacak şekilde masaüstünüzü özelleştirmenize olanak sağlarlar. 

Windows 8'e Masaüstü Temaları Eklemek

Masaüstünüze bir tema eklemek için ilk adım, bir tema seçmektir. Bunu Windows 8'in Ayarlar menüsünden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Eğer nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız, Microsoft Windows 8.1 Eğitimleri (Ücretsiz) setimizde yer alan ‘Windows 8'e Masaüstü Temaları Eklemek' dersine göz atabilirsiniz.

Vidoport’da birçok Windows Eğitimleri mevcut ancak bunlardan yararlanmak için Yıllık Üyelik almanız gerekiyor. Windows’u öğrenebileceğiniz bu eğitimlerin yanı sıra PowerPoint, SQL, Word ve Muhasebe gibi birçok alanda eğitim alabilirsiniz. Yıllık Üyelik ile tüm bu eğitimlere sınırsız erişim hakkı kazanabilirsiniz. Bu sayede sürekli güncellenen eğitim setlerimiz ve profesyonel eğitmenler tarafından verilen dersler ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Kendinize yatırım yapın ve Vidoport Yıllık Üyelik ile tüm eğitim setlerimize sınırsız erişim hakkı satın alın.
 

En Başa Dön