Türkiye'nin en iyi Online Eğitim platformu

'Microsoft Word' ile Resimleri Yazının İçine Nasıl Yerleştiririz?

'Microsoft Word' ile Resimleri Yazının İçine Nasıl Yerleştiririz?
24 Aralık, 2023 Excel Eğitimi Ömer BAĞCI

'Microsoft Word' ile Resimleri Yazının İçine Nasıl Yerleştiririz?

Microsoft Word ile Resimleri Yazının İçine Yerleştirme

İş dünyasında belgeler hazırlarken sıklıkla kullanılan bir uygulama, Microsoft Word'dır. Word kullanarak metin belgeleri oluşturabilir, düzenleyebilir ve biçimlendirebilirsiniz.

Microsoft Word'un İş Dünyasındaki Önemi

Microsoft Word, iş dünyasında yaygın bir şekilde kullanılan bir belge oluşturma yazılımıdır. Kullanıcılar Microsoft Word'ü kullanarak metinlerin ve belgelerin biçimlendirilmesi, düzenlenmesi ve ortaklaşa çalışılmasında büyük kolaylık sağlar. Word, şablonları ve araçları sayesinde kullanıcıların profesyonel görünümlü belgeler oluşturmasını sağlar.

Microsoft Word Kullanımı (2010-2013 Versiyonları)

Microsoft Word Kullanımı  (2010-2013 Versiyonları) eğitim seti üzerinden, Word'ün gelişmiş özelliklerini öğrenebilirsiniz. Bu eğitim seti içinde yer alan 'Resimleri yazının içine yerleştirmek' dersinde, resimlerin metin belgelerine nasıl ekleyeceğinizi detaylı olarak anlatıyoruz.

Microsoft Word Eğitimleri kategorimizde bu ve benzeri birçok dersi bulabilirsiniz.

Vidoport'ta sunulan Yıllık Üyelik imkanı ile tüm Microsoft Word eğitimlerimize ve elbette diğer kategorilerdeki eğitimlere de sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Yıllık Üyelik detayları ve ücretlendirme için buraya tıklayabilirsiniz.

En Başa Dön